„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER
Létrehozva: 2016.02.28.

Közös munkából szerelem! Kollégájukkal jöttek össze kedvenc sztárjaink!

Sokáig csak lopva figyelték egymást a folyosókon vagy éppen a színpadon, ám egy idõ után nem tudtak parancsolni érzelmeinek. Bemutatjuk azokat a celebeket, akik munkatársuk mellett találták meg az igazi boldogságot.

A munkahelyi románcok sokszor igencsak kockázatosak, hiszen egy esetleges szakítás az addig stabil munkakapcsolatot is megmérgezheti. Nem is beszélve a kollégák vizslató tekintetéről és a folyosói pletykákról!

Vannak azonban olyan hazai sztárok, akik tökéletes bizonyítékai annak, hogy az érzelmek minden felülírnak! Õk azok, akik nem tartották be a házinyúlra nem lövünk alapelvet.

Nemcsák Károly

A népszerű színész és színházigazgató házassága 21 év után futott zátonyra. A válási papírokat a feleség, Darvasi Ilona adta be, és már hónapokkal ezelőtt kiköltözött a családi fészekből.

A Szomszédok egykori sztárja azonban nem sokáig búslakodott, szakítása után azonnal beköszöntött életébe az új szerelem. A %RIPOST% azt is kiderítette, ki csavarhatta el az 58 éves direktor fejét.

Nemcsák a jelek szerint egyik közvetlen kolléganőjébe szeretett bele, aki jelenleg felmondását tölti a József Attila Színházban. Eddig a titkárságon dolgozott, ám nem akarta, hogy a munka akadályt gördítsen a románc útjába.

A hölgyről azóta az is kiderült, hogy éveken át dolgozott Schobert Norbi sajtósaként, de Galambos Lajos egyik produkciójának, a Szuperbulinak hátterében is tevékenykedett.

Németh Kristóf

A Játékszín igazgatója épp a Fame című musical bemutatójára készült, amikor megakadt a szeme a tánckar egyik csinos tagján. Õ volt Adler Judit, aki azonnal levette a lábáról a népszerű színészt.

Szerelmük azóta is lángol, Juditot pedig Kristóf fia, Lóci is azonnal megkedvelte.

 
Közzétette: Kristóf Németh – 2016. január 4.


Tóth Gabi

Az extravagáns énekesnő több zenésszel bonyolódott már hosszabb-rövidebb kapcsolatba, azt azonban nem sokan gondolták, hogy pont egykori mentoráltja lesz számára az igazi.

Gabi először elővigyázatosságból titkolta románcát az X-Faktorból megismert The Shudras frontemberével, augusztus végén azonban egy fotóval tette egyértelművé, milyen fontos neki Trap kapitány, azaz Molnár Tibor.

A két fiatal azóta is egy párt alkot, a maszkos zenészfiú pedig nemcsak tehetségével, de főztjével is elkápráztatta szerelmét.

 

Karácsony, Szerelem... Meghitt Ünnepek!

Közzétette: Tóth Gabi – 2015. december 24.

Lola

A fiatal énekesnő kapcsolata egyszer már zátonyra futott a hangtechnikusként dolgozó vőlegényével, a fennmaradó munkaviszony azonban új esélyt hozott nekik.

Lola nem tagadta, a szakításkor úgy érezte, már semmi mondanivalója nincs a basszusgitárosként is ismert Bencének, ezért kiadta az útját. A srác azonban továbbra is jelen volt az énekesnő koncertjein, így elszakadni sosem tudtak egymástól. Nem is csoda, hogy újra fellobbant köztük a láng. Újraéledt szerelmüket karácsonykor eljegyzéssel ünnepelték.


Radics Gigi

A jelenleg Amerikában lazító énekesnő sokáig titkolta, hogy rátalált a szerelem. Rejtélyes udvarlójáról a %RIPOST% is sokat cikkezett, mígnem kiderült, zenekarának egyik oszlopos tagja rabolta el a szívét. Gigi végül Ábel Anitának nyílt meg A nő háromszor című műsorban.

Elárulta, már évek óta szoros szálak fűzik Norbihoz, bár sokáig pusztán barátként tekintett rá. Kapcsolatuk azonban nemrég fordulatot vett: a világhírnévre törő énekesnő immáron szerelemben él a fiatal dobossal, aki a tengerentúlra is elkísérte őt.

Rékasi Károly

A Barátok közt sztárja évtizedekig élt tündérmesébe illő házasságban Détár Enikővel, Pikali Gerda azonban fenekestül felforgatta az életét. A két színész románcát alaposan kikezdte a sajtó, az idő azonban őket igazolta.

A sztárpár szerelme azóta is lángol, Rékasi súlyos motorbalesete pedig még szorosabbá tette a kapcsolatukat.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

metropol.hu

Ez gyors volt! Máris Dárdait siratják a németek

mandiner.hu

Miféle futballünnepre készül a koszovói kapitány?!

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

mandiner.hu

Kanyarban előzi a GYSEV a MÁV-ot: jönnek a legújabb Inter City-k

origo.hu

Magyar Péter uszítására támadtak rá az erőszakos tüntetők a Hír TV stábjára

travelo.hu

Kilőtték a szlovákiai Liptószentmiklóson öt embert megsebesítő medvét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Pintér Tibor szerelmi vallomása: „El sem tudnám képzelni nélküle az életemet”

LOVE

Opitz Barbi elszólta magát, újra rátalált a szerelem

LOVE

Hatalmas a boldogság: így táncolt szerelmével Tóth Gabi

LOVE

„Puszi, szerelem, sírás, minden...” — így búcsúzott szerelme Zámbó Krisztiántól

LOVE

„Összecsókolhatom a talpát” – Ilyen cukin mosogat Szinetár Dóra kisfia

LOVE

A műsornak köszönhetik szerelmüket: elárulta a TV2 sztárpárja, mikor szerettek egymásba valójában