Létrehozva: 2019.09.04.

Látványosabb nem is lehetne a változás: jót tett férje Demcsák Zsuzsának

A tévés először titokban tartotta, hogy szerelmes, ám még a tévéképernyőn is látszott, hogy valami nagyon megváltozott benne.

Hétfő óta egy új Demcsák Zsuzsa került az Ázsia Expressz 2-be, pontosabban úgy viselkedik, hogy alig lehet ráismerni. A Bors kiderítette, hogy ekkor lobbant szerelemre Krishan iránt.

Nincs mit szépíteni, mondhatjuk, hogy a TV2 utazós realityjének legintenzívebb feszültségforrása a kezdetek óta Demcsák Zsuzsa volt, aki kritikus megjegyzéseivel, váratlan döntéseivel sokaknál kiverte a biztosítékot, köztük saját párjánál, Kandász Andinál is, akivel többször veszekedtek a kamerák előtt.

„Zsuzsi olykor ilyen, és én elfogadok mindenkit úgy, ahogy van, de én nagyon érzékeny vagyok, és muszáj volt valamit kezdenem az érzelmeimmel, hogy működjek, működjünk. A veszekedés ugyanis egy idegharc, ami nem vezet sehova sem” – emlékezett vissza a lapnak ázsiai kalandjukra Kandi, aki egyik napról a másikra hatalmas fordulatra ébredt, aminek a nézők is szemtanúi lehettek.

Párja, Zsuzsa szurkálódását, örök elégedetlenségét, konokságát ugyanis egyszer csak hangos nevetés, kedvesség és szeretet váltotta fel. A tévés a hétfő esti adásban már ölelgette és puszilgatta is Kandit, amire előtte nemigen volt példa.

Hirtelen jött jókedve és boldogsága pedig nem másnak köszönhető, mint majdani férjének, akivel a Srí-Lanka-i botrányt követően – mikor is a helyiek fellázadtak a kaland reality szerintük kultúrájukat sértő feladatai ellen és a stáb idő előtt Indiába kényszerült – ismerkedett meg. Ekkor ugyanis kényszerből közel két hétig álltak a kamerák, a stábnak a verseny teljes átszervezését kellett megoldania. A játékosok pedig saját biztonságuk érdekében alig hagyhatták el a szállodát.

A lap megtudta, hogy Zsuzsa és Krishan viszonya titkos volt, először még kolléganője, Kandi sem tudott a románcról, ami a Srí Lanka-i hotelben bontakozott ki teljesen.

„Többnapos leállás volt a forgatásban, és a Srí Lankán nem hagyhattuk el a szállodát, úgyhogy bőven volt időnk Krishannal – aki stábtag volt – megismerkednünk. Nem szoktam nagy- dobra verni az érzelmeimet, így valóban először nem tudott róla senki. Rengeteget beszélgettünk, és április 24-én végül hozzá is mentem. Rengeteget hozzátett a jókedvemhez, higgadtságomhoz az ő érkezése az életembe, és a házasságunk. De Kandival is sokat meditáltunk és volt időnk mindent átbeszélni, és helyretenni a kapcsolatunkat” – árulta el Zsuzsa, akiben kolléganője az egykori húszéves, laza, cserfes barátnőjét látta viszont.

„Nagyon jót tett a leállás időszaka mindkettőnknek és a csapattá válásunknak. Abszolút érzékeltem rajta a változást, előjött a kedves énje, amit több történés is előidézett” – vallotta be Kandi, aki végül ott volt a különleges házassági fogadalomnál is.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

borsonline.hu

Fekete péntek: meghalt a legendás rockzenekar utolsó nagyágyúja

mandiner.hu

„Öljetek meg minden zsidót!” – felfoghatatlan állapotok uralkodnak az amerikai egyetemeken

life.hu

Közfelháborodás kísérte Bridget Jonesként, övé a Golden Globe egyik legkínosabb pillanata

magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

LOVE

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

LOVE

Nagyon cukik együtt: így öleli magához Tóth Gabi szerelme a kis Hannarózát

LOVE

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek