LOVE

Liptai Claudia meglepő őszinteséggel vallott házasságáról

A nászútjukról hazatérve őszintén vallott érzéseiről a mûsorvezető.
  • Szerző: Ripost

Alig egy hónappal az esküvőjük után egy felejthetetlen álomutazásra indult Liptai Claudia és Pataki Ádám Amerikába, amiről úgy beszélnek, mint a nászútjukról. Megjárták Los Angelest, voltak San Franciscóban és San Diegóban is, ahol egy pár lopott másodperc hozta el Claudia számára a földöntúli bol­dogságot.

"Egy normális nászútra csak az tud menni, akinek nincs gyereke vagy ha van is, akkor már nagyobb. De szerintem a mézesheteknek nem az a lényege, hogy csak kettesben töltsük őket. Természetesen próbáltunk időt szakítani egymásra is, akadtak lopott pillanatok, amelyek csak a miénk voltak" – mondta a Story magazinnak Liptai Clau­dia. "A San Diegó-i öbölnél például kettesben néztük a naplementét. Kívülről talán giccsesnek tűnhet az a kép, de számomra gyönyörű volt. Ott volt mellettem a férfi, akire mindig is vágytam, és aki az életem végéig a társam lesz" – áradozott a hetilapnak a TV2 sztárja, majd így folytatja: "Elmondhatom, hogy másfél hónappal az esküvőnk után ugyanolyan boldog vagyok, mint amikor kimondhattam neki az igent. Ez a nászút így volt tökéletes!"

A tíznapos amerikai kikapcsolódást a család fiatal tagjai is jól viselték, bár adódtak kisebb gondok. Panka kórházba került: "Sajnos rögtön az elején, Los Angelesben Panka elrontotta a gyomrát. Vagy elkapott valamilyen vírust vagy romlott ételt ehetett, mindenesetre nagyon rosszul volt. A gyomorpana­szaival még a kórházat is megjárta, ahová Ádám kísérte be, amíg én Marcira vigyáztam. Szerencsére nem volt komoly probléma".

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?