LOVE

Marsi Anikó nem először melegedett össze Szulák Andrea exével

Újabb részletek derültek ki Marsi Anikó párkapcsolatáról. Úgy tudni, a Tények híradósa nagyon is jól ismeri választottját.
címkék:
  • Szerző: szbd

Csak pár napja robbant a hír, hogy újra rátalált a boldogság a válófélben lévő Marsi Anikóra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Tények híradósa Szulák Andrea egyetlen gyermekének az édesapjával, Gáborral jött össze, és mint kiderült, az énekesnő nagyon nincs jó véleménnyel korábbi párjáról, a közösségi oldalán külön figyelmeztette Marsi Anikót az exével járó veszélyre. Igaz, ezt az írását később törölte.

De nemcsak Szulák, hanem a sofőrként dolgozó Gábor későbbi párja, és második gyermekének anyja, Agócs Judit sincs jó véleménnyel a férfiról.

Marsi Anikó nagyon is jól ismeri választottját

Marsi Anikó nagyon is jól ismeri választottját (Fotó: Ripost)

Marsi Anikó azonban a figyelmeztetések ellenére sem aggódik: mint kiderült, ő még a másik két hölgynél is régebben ismeri a férfit. Egy, a neve elhallgatását kérő forrás ugyanis elárulta, a műsorvezetőnek és Gábornak már korábban is közük volt egymáshoz.

„Fiatakori szerelem az övék, annak idején együtt jártak, akkor is nagy volt a szerelem. Most, hogy mindketten szinglik, újból egymásra találtak. Igazi mesébe illő történet az övék. Hónapokkal előre terveznek. Minden szabadidejüket együtt töltik. Gábor erős támasza Anikónak. Szeretnének elbújni a világ szeme elől, és néhány napot eltölteni egy tengerparti helyen. Ráadásul nem is kettecskén, úgy tudom, Anikó azt szeretné, ha tinédzserfiai is velük tartanának a nyaralásra” – árulta el a Story magazinnak a névtelen forrás.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?