LOVE

Másodszorra is apa lett: megszületett Cooky kisfia

A kisfiút Nátánnak keresztelték el.
  • Szerző: RIPOST

Hatalmas az öröm most Cooky családjában, ugyanis megszületett második gyermekük, Nátán! A boldog szülők bár augusztusra várták kisfiukat, Debórával meglepő dolgot közöltek az orvosok: két héttel előbb jön világra a babája.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A legutolsó ultrahangnál közölte az orvos, hogy ez a baba a számítottnál korábban fog megérkezni”mesélte a Story magazinnak a boldog édesanya, Debóra, aki egy kádban adott életet második gyermekének. „Kevint is így szültem, és számomra nagyon komfortos volt. A meleg víz ellazít kicsit, és a kád egyébként is sokkal kényelmesebb. Fájdalmaim persze nekem is voltak, de szerencsére elég magas a fájdalomküszöböm, úgyhogy a szülés semmiféle depressziós élményt nem okozott számomra” - mondta Cooky kedvese, akivel természetesen vőlegénye is bent volt a szülőszobán.

„Szerintem egy férfinek ilyenkor az a dolga, hogy segítse a szerelmét. Tény persze, benne volt a pakliban, hogy rosszul leszek odabent, és elismerem, az első percekben kapkodtam is a levegőt. Aztán ráparancsoltam magamra, bevettem egy szőlőcukrot és bevizeztem a csuklómat. Szuggeráltam magam: ha Kevin születésénél jelen voltam, kötelességem ott lenni Nátánnál is” – árulta el a műsorvezető.

És ezeket olvastad már?