LOVE

Megható levél: beteg fiú álmát teljesítette Charlie, Pataky Attila és Révész Sándor

A három zenész egy gitárt ajándékozott Krisztiánnak, aki ezt csodálatos módon és szívhez szóló szavakkal hálálta meg.
  • Szerző: ripost

Beteg fiú álmát valósította meg a Ments Életet Közhasznú Alapítványon keresztül Charlie, Pataky Attila és Révész Sándor.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tizenhat éves Krisztiánnak egyetlen vágya volt: gitározni tanul, ehhez viszont szüksége volt egy jó hangszerre, hogy a többi kis kórházlakót is felvidíthassa a nótáival. A három zenész a hírt olvasva rögtön a fiú segítségére sietett, és egy csodálatos, új gitárral lepték meg őt.

Fotó: TV2

Az igazi csoda azonban csak ezután következett: Krisztián köszönőlevelet írt az illusztris triónak, amiben elárulta, hogy a régi gitárját egy hozzá hasonlóan rászoruló lánynak adta ajándékba.

„Betegségem mélypontjaiban, állapotomról a zene ad legjobb látleletet, de ugyancsak a zene tud felemelni. Amikor beteg lettem, sokszor eszembe jutott, hogy „miért nincs két életem”. Sokszor szembesülök azzal, hogy csak egy életünk van, és az is mennyire törékeny. Közben pedig annak a labirintusában tévelygek, hogy „az légy, aki vagy”, akkor is, ha nem mindig érzem jól magam. A gitár épp karácsonyra érkezett meg. Nagyon boldog vagyok. Felhangoltam, kipróbáltam már a klinikán is, a karácsonyfa alatt. Gyerektársaim hallhatták az első hangokat. Bár még nem tudjuk családunk miként lesz együtt karácsonykor, de az Ünnep c. dalt úgy hallgatom, mintha Attilát közelebbről ismerném. Hálámat az ajándékért úgy fejezem ki, hogy karácsonyra a régi gyakorló gitáromat egy lánynak ajándékoztam, így ő is kezdhet gitár órákra járni. Kívánok egészséget, nyugodt karácsonyi napokat, és azt is kívánom, hogy lelkükből új dalokkal szóljanak a szívünkhöz. Üdvözlettel Teleki Krisztián” – fogalmazott a jószívű fiú.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?