LOVE

Megható módon emlékezik az édesapjára Szandi: a mai napig érzi a jelenlétét

Az énekesnő több, mint húsz évvel ezelőtt veszítette el imádott szülőjét, aki azonban maradandó emléket hagyott Szandiék kertjében.
címkék:
  • Szerző: ripost

Megható sorokkal emlékezett az édesapjára Szandi! Az énekesnő fiatalon veszítette el imádott szülőjét, de az apukája a halála előtt még maradandó emlékkel díszítette Szandiék kertjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Egy páfrányt ültetett, amit a család azóta is nagy gonddal nevelget és őriz.

„Ezt a gyönyörű páfrányt még Édesapám ültette 1998-ban. Abban az évben költöztünk be a házunkba. Akkor még nem tudtuk, hogy egy év múlva már nem lesz velünk... Azonban ez a gyönyörűség minden év tavaszán újjáéled és jelzi, hogy az én Pufickám (így szólítottam őt) onnan föntről vigyáz ránk és velünk van!” – számolt be a fotó alatt a növény történetéről az énekesnő.

Ezt a gyönyörű páfrányt még Édesapám ültette 1998-ban. Abban az évben költöztünk be a házunkba. Akkor még nem tudtuk, hogy egy év múlva már nem lesz velünk... Azonban ez a gyönyörűség minden év tavaszán újjáéled és jelzi, hogy az én Pufickám ( így szólítottam Őt) onnan föntről vigyáz ránk és velünk van! Ma, a névnapomon különösen érzem az Ő erejét, hiszen Ő volt az, aki -amikor az első lemezem megjelenésekor a művésznevemen gondolkodtunk- ragaszkodott ahhoz, hogy csak abból a névből eredhet, amit Ő és Édesanyám adott nekem: ALEXANDRA. Így lettem Szandi. Örülök, hogy ilyen szép nevet adtak nekem a szüleim! Boldog névnapot kívánok én is minden Alexandrának!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?