Létrehozva: 2017.12.25.

Megindító történetek: ez volt a magyar sztárok legszebb karácsonya

Minden ember életében van egy karácsony, amit soha nem felejt el. Lehet ez egy kedves gyermekkori emlék, vagy a felnõttlét egyik meghatározó eseménye miatt.

Magyar hírességeink felidézték életük legemlékezetesebb ünnepét. A történeteket olvasva egy biztos: szem nem marad szárazon!

Rubint Réka - Eljegyzés a fa alatt

A fitneszlady kezét rövid együtt járás után, 2001 novemberében kérte meg kedvese, Schobert Norbi, a jegygyűrűt azonban csak hetekkel később, romantikus körülmények között kapta meg.

"Az volt az első közös karácsonyunk Norbival, akinek egy kiskutyát adtam, piros szalaggal a nyakán. Õ volt Szultán, aki másfél évtizeden át volt hűséges társunk. Norbi ajándéka viszont nem volt a fa alatt.

Azt kérte, nézzem meg jobban a karácsonyfát, hiszen ott a meglepetésem

 - mesélte a %RIPOST%-nak Réka, aki ekkor még azt hitte, hogy kedvese egy kézzel készített aprósággal lepi meg őt.

"Hirtelen a díszek között megláttam egy apró dobozt, amiben Norbi nagymamájának jegygyűrűje volt. Elmondhatatlan, amit akkor éreztem, nagyon megható pillanat volt, az abszolút bizalom jele. Ekkor lettünk igazán egy család Norbival" - emlékezett elérzékenyülve Réka.

Xantus Barbara elaludt a karácsonyfa alatt

A gyönyörű színésznő számára a legemlékezetesebb, egyben legviccesebb ünnep az volt, amikor gyermekei azt látták, édesanyjuk csukott szemmel fekszik a fa alatt. Panni kilenc, Balázs pedig hároméves lehetett, amikor ez történt – mesélte a %Ripost%-nak Xantus Barbara.

"Székesfehérváron gyönyörűen fel volt díszítve a házunk és a fa is, már túl voltunk a vacsorán.

Én csak annyira emlékszem, hogy néztem a gyermekeimet ahogy bontják az ajándékaikat és elöntött a boldogság és valami végtelen nyugalom áradt szét bennem.

Aztán a következő kép, ahogy keltegetnek. Õk hatalmasat nevettek rajtam, hogy képes voltam elaludni a fa alatt. Persze éppen ezért azóta ez a történet minden karácsonykor előkerül.”

Pachmann Péternek Bécsből hozták a legót

A népszerű műsorvezető szülei mindig, mindent megtettek, hogy a család karácsonya szép legyen. „A legszebb gyermekkori karácsonyom akkor volt, amikor egy hatalmas, legalább harminc darabból álló legót kaptam a szüleimtől – emlékezett vissza Pachmann Péter.

"Akkor még itthon nem lehetett kapni, ezért édesanyámék rábeszélték a Budapest- Bécs vonaton dolgozó keresztapámat, hogy vegyenek nekem egyet az osztrák fővárosban. Hatalmas szervezést igényelt az egész, és amikor másnap elmeséltem a barátaimnak, hogy mit kaptam, én voltam a menő. Egy szép nagy vár volt az, amit apukámmal még szenteste összeraktunk.”

Bangó Margit karácsonykor a gyermekkorára emlékezik

A Kossuth-díjas énekesnő szegénységben, ám hatalmas szeretetben töltötte a gyermekkorát. Volt idő, amikor még karácsonyfára sem volt pénzük, ám az édesapja még akkor is mindent megtett azért, hogy boldogságban teljen az ünnep.

"Apu kiment a piacra, és az otthagyott karácsonyfa ágakat összeszedte, és egy kórószálba belefúrta az ágakat. Szaloncukrot pedig kockacukorból készítettünk. Abban a szegénységben mégis szeretet és béke volt köztünk, ez a szeretet hiányzik, ami akkor volt egymás iránt" - mondta el az Édes Életben elérzékenyülve Bangó Margit.

Gelencsér Timit elbűvölte a New York-i karácsony

Magyarország szépe 2012-ben Amerikában töltötte az ünnepeket

„Akkor jártam életemben először ott és ami egyből feltűnt, a gigantikus méretek mindenből, még a sütemények is – mondta a %Ripost%-nak Gelencsér Timi. "Ott az ember tényleg egy kis hangyának érzi magát, de én imádtam a pezsgést. Gyönyörű volt a Rockefeller Centernél az óriás karácsonyfa. Amikor a Reszkessetek betörőkben Kevin eltűnik, nem véletlen, hogy ő is oda megy, csodálatos látvány. Még az előtte lévő, filmekből ismert korcsolyapályán is kipróbáltam a tudásomat.

"S bár minden fantasztikus volt, mégis akkor lett igazi a karácsony, amikor hazajöttem, és otthon anyukám főztjét ettük és ami sokkal kisebb fánk mellett megajándékoztuk egymást. Akármerre járhatok a világban, a mi nappalinkban található karácsonyfa lesz számomra a legszebb.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter - videó

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Maximilian Steinmann

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

hirtv.hu

Újabb megdöbbentő poszttal jelentkezett Varga Judit Magyar Péterről

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Pintér Tibor szerelmi vallomása: „El sem tudnám képzelni nélküle az életemet”

LOVE

Opitz Barbi elszólta magát, újra rátalált a szerelem

LOVE

Kiderült az igazság Varga Miklós Joe és menyasszonya kapcsolatáról

LOVE

„A férfi kicsit jobban megmozdított...” – máris lecserélné a férjét a TV2 bombázója?

LOVE

Hatalmas a boldogság: így táncolt szerelmével Tóth Gabi

LOVE

„Puszi, szerelem, sírás, minden...” — így búcsúzott szerelme Zámbó Krisztiántól