LOVE

Megmutatta a babaszobát a várandós magyar sztár

A világhírű fitneszbajnok első gyermeke hamarosan megszületik, mostanra pedig végre a kislány szobájával is elkészültek.
  • Szerző: ripost

Hamarosan világra hozza az első gyermekét Kiss Virág! A világbajnok és kedvese már felkészültek a születendő kislány érkezésére, olyannyira, hogy a babaszobát is sikeresen berendezték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Virág minden gondolatát leköti az anyaság: hétvégén pihenés helyett a babaszobát rendezgette, és a kislánya leendő ruháit mosta.

Fotó: Sulyok László

A rajongók legnagyobb örömére pedig hétfő délután végre virtuálisan körbevezette a rajongóit a szobában: megmutatta, melyik bútort hol vásárolták, és arról is beszélt, mi ihlette a kreatív falfestést, ami a kicsi hálószobáját díszíti.

Nézd meg itt Virág videóját:

Ahogy ígértem, megmutatom milyen lett a kislányunk kuckója☺️ Semmi nem reklám benne, de szívesen megmutatom mit-honnan szereztünk be! Millió puszi & ölelés Nektek! - Pár dolog: • Egyedi falfestés: @gyermekkucko 🥰 (Imádjuk, kösziii Ági!!) • Kedvenc online boltjaim: @mamilla_store_official & @babaagynemubolt.hu • Szőnyeg: Diego (Külön köszi a szőnyeg osztálynak mindent, köszönöm Srácok a profi padlószőnyeget is😁 )

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?