Létrehozva: 2020.08.14.

Megszólalt szerelmi életéről a visszatérésre készülő Bochkor Gábor

Augusztus 31-én indul Bochkor Gábor vadonatúj reggeli műsora a Retro Rádión, így érthető, hogy a legendás rádiós most leginkább a nagy visszatérésre koncentrál. Ám Bochi nem tagadja: két évvel azután, hogy szakított Várkonyi Andreával, már nagyon szívesen ismerkedne.

Bochkor Gábor másfél év után tér vissza az éterbe, a Retro Rádióhoz történő igazolását hosszú tárgyalási folyamat előzte meg, de mostanra kiderült, augusztus végétől Lovász Lacival ébreszti a hallgatókat minden hétköznap 6 és 10 óra között.

Lovász László és Bochkor Gábor (Fotó: Ripost / Szabolcs László)

Ám az 56 éves műsorvezető addig sem unatkozott, amíg nem hallatta a hangját reggelente. Heti két napig a tévéműsorán dolgozott, három napot pedig kizárólag 13 éves lányának, Nórinak szentel. Kreativitásból sosincs hiány, ha apa-lánya programról van szó!

„Rengeteg minőségi időt töltünk együtt, a Tankcsapda koncerteken például mindig együtt csápolunk. Egy évben egyszer pedig Happy Day-napot tartunk. És hogy ez mit jelent? Nos, kimegyünk Bécsbe, vásárolgatunk, majd fiákerbe ülünk. Magyarázok is neki néhány dolgot a Szent István-székesegyházról, egyszóval remekül érezzük magunkat. Idén nyáron utaztunk volna Texasba, majd Dél-Amerikába, az inka és a maja kultúra bölcsőjébe, de ez sajnos a koronavírus miatt meghiúsult. Reméljük, jövőre összejön!” – kezdte a Ripost-nak Bochkor, aki azt is elárulta, Várkonyi Andreával egyáltalán nem tartja a kapcsolatot, csak Nóri miatt szoktak összefutni.

Fotó: Ripost / Szabolcs László

Bár Bochi cseppet sem unatkozik, azt beismerte, örülne, ha a kopogtatna az ajtaján a szerelem. Azt azonban kizártnak tartja, hogy feltűnjön valamelyik népszerű társkeresőn.

„Már szívesen ismerkednék, de most csak a Lovász Laci jutott. Komolyra fordítva a szót, úgy vagyok vele, hogy a szerelem majd jön, ha jönnie kell. A Tindert inkább hanyagolnám, nem véletlen, hogy a közösségi oldalakon sem vagyok fent, legalábbis egyelőre” – ecsetelte Bochkor.

Lovász Laci megdöbbent, amikor Bochkor felhívta

Sokáig kérdéses volt, hogy ki lesz Bochkor műsorvezetőtársa az augusztus 31-én induló műsorban. Sok név került a képzeletbeli kalapba, de mégis eltartott egy darabig, amíg kiderült, Lovász Laci lesz a befutó. Az ötlet Bochkor fejéből pattant ki. „Épp a nagyobbik gyerekemre vártam, edzése volt, amikor megcsörrent a telefonom, a kijelzőn pedig megpillantottam Bochkor Gábor nevét. Meglepődtem, mivel nem nagyon szoktunk beszélni. Amikor megtudtam, miről van szó, lelkes lettem, de Gábor mondta, hogy más nevek is szóba kerültek. Végül engem választottak. Ekkor elkezdtünk összejárni, hogy megnézzük, mennyire működik a kémia. Az „edzőtábor” még most is tart, de már nagyon várom a debütálást” – mesélte lapunknak Lovász, aki pontosan tisztában van vele, hogy kettejük közül Bochkor a dominánsabb, de őt ez egyáltalán nem zavarja és a korán kelés sem okoz neki problémát. Bochkor elárulta, bár nagyon könnyednek tűnik egy reggeli műsor, komoly felkészülés előz meg egy-egy adást. A negatív kritikákkal nem törődik, és azt sem bánja, hogy Sebestyén Balázs még nem gratulált neki.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Pintér Tibor szerelmi vallomása: „El sem tudnám képzelni nélküle az életemet”

LOVE

Opitz Barbi elszólta magát, újra rátalált a szerelem

LOVE

Kiderült az igazság Varga Miklós Joe és menyasszonya kapcsolatáról

LOVE

„A férfi kicsit jobban megmozdított...” – máris lecserélné a férjét a TV2 bombázója?

LOVE

Hatalmas a boldogság: így táncolt szerelmével Tóth Gabi

LOVE

„Puszi, szerelem, sírás, minden...” — így búcsúzott szerelme Zámbó Krisztiántól