LOVE

Micsoda fordulat: ezt tette a koronavírus Madárékkal

A korábbi világbajnok ökölvívó rádöbbent, milyen fontos számára a családja.
  • Szerző: Ripost

Túl van a válságon Erdei Zsolt és párja, Réka. Nemrégiben még úgy tűnt, akár véget is érhet a kapcsolatuk, mivel alig jutott idejük egymásra, ám a karanténban egyedül töltött idő még jobban rádöbbentette a korábbi világbajnok ökölvívót, mennyire fontos neki a családja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTVA / Zih Zsolt

„Sokan nem gondolják rólam, de befelé forduló, zárkózott vagyok, Réka pedig szeret kimozdulni, romantikus programokat szervezni” – mesélte Madár, aki nemrégiben elkapta a koronavírust, ezért három hétig Réka és a két kicsi nélkül kellett töltenie a karantén időszakát.

„Rettenetesen hiányzott a családom, nagyon lassan telt az idő, de így volt időm gondolkodni is. Úgy voltam vele, nem lehet olyan dolog, amit ne tudnánk megbeszélni, és elhatároztam, igyekszem még türelmesebb lenni. Ha úgy tetszik, jót tett a karantén a kapcsolatunknak, mert úgy néz ki, működik” – idézte fel a Blikknek a nehéz pillanatokat Zsolt.

A család három hete egyesült újra, és bár kisebb viták azért akadnak köztük, nem fekszenek le haraggal, igyekeznek odafigyelni arra, hogy mindent megbeszéljenek.

„Nem mondom, hogy sosem veszünk össze, mert ez hazugság lenne. Legutóbb például épp tegnap kaptunk hajba valami apróságon, de meg tudtuk beszélni, és Réka azért csak odabújt mellém este, ezek pedig nagyon jó dolgok” – tette hozzá a sportoló. „A párom nagyon szeretné, ha hivatalossá tennénk a kapcsolatunkat, és ez valahol érthető is. Egyszer már szétesett a családom, abban biztos voltam, hogy ezt nem szeretném még egyszer. Akkor nagyon megégettem magam, sokat veszítettem, ezért is félek újra nősülni. Bár múltkor viccesen megjegyeztem neki, hogy megígérem, nyolcvanévesen feleségül veszem.”

És ezeket olvastad már?