LOVE

Napokon belül harmadszorra is megnősül a magyar sztár!

A népszerû mágus és kedvese erotikus fotósorozatuk után újabb lagzit terveznek.
  • Szerző: Ripost

Erotikus fotósorozatuk után újabb esküvőt tervez Frabato és kedvese. A főmágus és párja, Virág már összeházasodtak egy boszorkányszertartás keretein belül, teljesen pucéran a természetben, és kimondták a boldogító igent Las Vegasban is, de úgy döntöttek, minden évben megújítják a fogadalmukat.

A páros a Mokkában elárulta, van egy bakancslistájuk, amelyen számos további esküvő ötlete szerepel, sőt, legutóbb készült erotikus képeiket is ez a gondolat ihlette.

A fotósorozat egyébként nemcsak otthoni használatra készült, az erotikus képekből Frabato tarot kártyát tervez készíttetni, amit aztán bárki megvásárolhat.

A következő esküvőig már csak néhány nap van hátra, Esztergomban, egy motoros lagzi keretein belül újítják meg a fogadalmukat. Frabato elmondása szerint erre azért is van szükség, mert barátaik eddig nem tudtak osztozni az örömükben, így a kedvükért tartják meg a rendhagyó ceremóniát.

A rengeteg esküvő ellenére viszont gyermeket az elkövetkezendő két-három évben nem terveznek, hiszen Frabatónak már van egy felnőtt fia, ezért úgy érzik, ráérnek még.

És ezeket olvastad már?