LOVE

Négy hónap éjszakázást pihen ki Király Viktor, őszintén vallott az apaságról

Király Viktor májusban lett büszke apuka, pont a koronavírus-járvány első hullámának kellős közepén. A 36 éves énekes nem tagadja, igazi hullámvasútként élte meg a karanténidőszakot.
  • Szerző: Doris

Király Viktor és Virág Anita kisfia, Kolen néhány napja lett 4 hónapos. Bár az énekes pontosan tudja, hogy az ilyen napokat nem szokták megünnepelni, ők mégis kivételt tettek és ünnepeltek egy nagyot. Már csak azért is, mert ez a negyedik hónap, úgy tűnik, fordulópont a kisfiú életében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Király Viktor
Fotó: Markovics Gábor

„Az egészen biztos, hogy Kolen jelenleg inkább az anyukájára hasonlít, hála az égnek” – nevetett fel Viktor, majd elárulta, a baba természete teljesen megváltozott az utóbbi időben!

„Korábban rengetegszer fel kellett hozzá kelni éjszakánként, volt, hogy négyszer-ötször is felpattantunk Anitával. Persze a feleségemnek óriási segítség volt, hogy a járványhelyzet miatt én is otthon voltam, és alaposan kivettem a részem az apai teendőkből. Mára viszont alaposan megváltozott a helyzet, Kolen valamiért sokkal nyugodtabb baba lett, mostanában csak egyszer-kétszer ébred fel éjjel, ami egy áldás, hiszen gyakorlatilag négy hónapig nem aludtunk semmit” – mesélte Viktor, hozzátéve, hogy Kolen egy igazán gyönyörű, kiegyensúlyozott baba, rengeteget mosolyog, az egész család odavan érte.

Az énekes nem tagadta, igazi hullámvasútként éli meg a koronavírus-járványt, és hazudna, ha azt mondaná, hogy dőlnek a fellépések.

„A vírus teljes mértékben megváltoztatta az életünket. Most szerencsére beléptem egy nyugodtabb időszakba, de amikor márciusban elindult a karanténidőszak, és kiderült, hogy sok fellépés elmarad, nagyon megijedtem, remegtem, hogy mi lesz velünk. Eleve az is fejtörést okozott, hogy hogy fogom elviselni az állandó egyedüllétet” – ismerte el Viktor, aki nemrég, a második hullám kezdetekor is megijedt, mára viszont elfogadta, hogy ezen a szituáción jelenleg ő sem tud változtatni.

 

Nagy sikert aratott a Szenes Iván Emlékesten

Viktor néhány napja lépett fel a tizedik Szenes Iván emlékesten. Bár személyes kötődése nincs a 2010-ben elhunyt legendás íróhoz, tavaly elénekelte Máté Péter Miért szeretsz te mást című dalát, amit történetesen Szenes írt. Ez annyira megtetszett a művész lányának, Szenes Andreának, hogy idén felkérte Viktort a szereplésre.

 

És ezeket olvastad már?