LOVE

Nem semmi, ezt tette első házassági évfordulóján Gönczi Gábor

Október 13-a igazán különleges nap volt Gönczi Gábor életében, hiszen aznap ünnepelte első házassági évfordulóját feleségével, Ildikóval. A Tények híradósa megadta a módját a dolognak, egy igazi meglepetésbulit szervezett.
  • Szerző: Doris

Gönczi Gábor és Ildikó duplán ünnepeltek, az első házassági évfordulójuk ugyanis szinte napra pontosan egyezik megismerkedésük ötödik évfordulójával.

Fotó: Facebook

A Tények híradósa úgy véli, a legnagyobb kincs az együtt töltött, minőségi idő, ezért eldöntötte, hogy egy romantikus ebéddel lepi meg Ildikót, délre foglalt asztalt egy hangulatos étterembe. Ebben még nem is lenne semmi különös, csakhogy az ünneplés egészen este kilencig tartott, a házaspár pedig nem volt egyedül!

„Minden órára szerveztem egy meglepetésvendéget. Valaki olyat, aki az évek során nagyon fontos lett számunkra, főleg Ildinek. Úgy váltották egymást, mintha csak egy forgószínpadon lettek volna. Így például az a tiszteletes is eljött, aki tavaly összeadott minket. Vele már nagyon régóta szerettünk volna találkozni. Mindenkivel egy órát beszélgettünk, végül Ildi testvérei is betoppantak, és négyesben átmentünk egy táncházba, amit Ildi testvére tartott, és ott roptuk egész este” – újságolta a -nak a tévés, aki nem tagadja: nagyon megváltoztatta a házasság és az apaság.

Gönczi szerint ugyanis nincs annál csodálatosabb érzés, mint amikor egy férfiből apa lesz. Így nem meglepő, hogy a kis Áron érkezése teljesen átformálta őket és valamilyen szinten a kapcsolatukat is próbára tette, de szerencsére remekül vették az akadályokat.

Nemrég pedig egy új élethelyzettel találták magukat szembe, hiszen Áron ősszel kezdte el az óvodát. Bár sok gyereknek meggyűlik a baja a beilleszkedéssel, a kisfiúnak ezzel semmi problémája nem volt.

Szerencsére ő már volt bölcsis, egy héten háromszor vittük, így már túl volt a beszoktatós részen. Nagyon nagy kedvvel ment oviba, már alig várta, hogy újra játsszon azokkal a gyerekekkel, akiket a bölcsiben megismert. Lehet, hogy mi még nehezebben éltük meg az elengedést” – mesélte a híradós, aki sejtelmes választ adott arra a kérdésre, hogy mikor érkezhet Áron kistestvére.

„Mindenképp tervezünk második babát, de még nem jött el az ideje. Most még kizárólag Áronra koncentrálunk, de idővel szeretnénk majd testvért” – árulta el Gábor.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?