LOVE

Nincs több titok, minden kiderült Liptai Claudia esküvőjéről

A kétgyermekes mûsorvezető hamarosan kimondja a boldogító igent mestercukrász párjának, Pataki Ádámnak. Most már azt is tudjuk, hogy hol!
  • Szerző: Doris

Fényűző partinak ígérkezik Liptai Claudia közelgő álomesküvője!

A Bors megtudta, hogy a TV2 műsorvezetője először egy hivatalos polgári szertartások fogad majd örök hűséget Pataki Ádámnak, Érden. Az igazi lagzi néhány nappal később lesz, egy impozáns vidéki kúriában, a szabad ég alatt. A gyűrűket Clau és Ádám közös gyermeke, a kétéves kis Marcell viszi majd, amiket a biztonság kedvéért nem bársonypárnára helyeznek, hanem egy dobozba tesznek...

Bár a település nevét egyelőre homály fedi, úgy tudni, több száz vendéget várnak, az esküvő tehát igazi sztárparádénak ígérkezik.

Liptai fehér ruhában lesz, annak ellenére, hogy nem ez az első esküvője, nászajándékot pedig nem is várnak a vendégektől. Csak azt, hogy érezzék jól magukat.

A lap úgy értesült, hogy Clauéknak legény- és leánybúcsúja is lesz, de nem ugyanazon a napon. A műsorvezetőt a barátnői viszik majd az éjszakába, ha igazak a pletykák, egy budapesti klubban tartanak zárt körű partit.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?