LOVE

„Olyan, mintha mindig összetartoztunk volna” – rátalált a szerelem Somló Tamás özvegyére

Somló Tamás négy évvel ezelőtti halála teljesen összetörte feleségét. Az asszony hosszú idő után most először érzi úgy, megengedheti magának, hogy boldog legyen.
  • Szerző: Ripost

Keszthelyi Gyöngyvér és Somló Tamás 24 éven át alkottak egy párt, a közös gyermekük, Lili 2000-ben született. A húszéves lány már önálló életet él, felnőtt, és maga is úgy gondolja, édesanyjának ennyi szomorúság után újból jár a boldogság.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Az LGT tagja 2016-ban hunyt el, gyógyíthatatlan betegségben. Ez feldolgozhatatlan űrt hagyott Gyöngyvér szívében, aki éveken át keményen dolgozott azon, hogy le tudja zárni a múltat, és új életet kezdjen.

„Sosem lesz könnyű... Csak máshova kell figyelni, mert különben nem lehet folyton ezt a terhet cipelni” – mondta az özvegy a Bors munkatársának a minap arra a kérdésre, hogy miként tudta túlélni a legnehezebb időszakokat.

A gyönyörű, 43 éves, dentál higiénikusként dolgozó nőn az ismerősök az utóbbi hónapokban komoly változást vettek észre. Gyöngyvér egyre többet mosolyog, felszabadult, és csak úgy sugárzik a boldogságtól. A jelekből nem volt nehéz kitalálni: új szerelem költözhetett a szívébe.

Fotó: Bors

A Balatonon a hétvégén rendezik meg a legnagyobb vitorlásversenyt, az 52. Kékszalag Nagydíjat, ahol a híres Litkey vitorlásdinasztia tagja, Botond is ott lesz. (Nem mint versenyző, csak megfigyelő.) Botond ott volt 1996-ban Atlantában az olimpián, ahol a 21. helyezést érte el. 1989-ben az Európa-bajnokságon 5. lett, több világkupán is kiválóan szerepelt, 4. és 6. helyezései voltak.

És hogy ő hogy kerül a képbe? A sportoló, aki egyben kiváló zenész és szobrász is, egyre több közös fotót oszt meg a közösségi oldalán egy csinos nővel, akinek Csuflák a beceneve, és aki nem más, mint Keszthelyi Gyöngyvér. Botond első ilyen témájú bejegyzése június közepén jelent meg, és azóta egyre gyarapodnak a szerelmes üzenetek.

„Nagyon friss az egész, de nekem olyan, mintha mindig is összetartoztunk volna„ – mondta Gyöngyvér, majd így folytatta: Az, hogy ő zenél, meg külön öröm és csoda, különösen az, ahogy teszi. Engem elbűvöl, amikor alkot, mindegy, hogy rajzol vagy gitározik. Ahogy a valóságot visszaadja, az mutatja, mi lakozik a szívében, és az csoda szép”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?