LOVE

Óriási a boldogság, nagy bejelentést tett Majka szerelme

Nagyon sokan gratuláltak az álompárnak!
  • Szerző: Doris

Július 17-én, azaz tegnap volt kereken tíz éve, hogy Majka betoppant Dundika életébe és egy pillanat alatt elrabolta a szívét.

Fotó: Facebook

A kerek évfordulóról Hajni a Facebookon emlékezett meg,, megható sorok és néhány közös fotó kíséretében. Állítása szerint Majka kellett ahhoz, hogy megismerje önmagát és beköltözzön életébe a harmónia.

„Egyszer volt, hol nem volt, s ez bizony igaz volt, pont mint ma, július 17. csak éppen 10 évvel ezelőtt. Egy fiatal, daliás legény belépett az én kis életembe és olyan „majkásan” elvitte a szívemet. Bizony, ez már 10 éve, jaj, hogy öregszünk! De ez persze csak a kor, igazából ekkor váltak részévé életemnek az olyan fogalmak, mint harmónia, szenvedély, család, ragaszkodás, bölcsesség. Addig is szerettem az életem, de azóta a világot is szeretem, amely körbevesz és éltet. Nevelek 4 gyereket, egy szőröset, egy még szőrösebbet és 2 pihéset, s közben magamat is teljesen megismertem. Kerek az évforduló, kikerekedtünk mi is, de a világ így szép, kereken! Más azt mondaná „eléglesz”, mert „belehalok”! De ő csak rámnéz és annyit mond, bár „a test örexik”, de „bomba vagy baby”. Sok ilyen 10 évet kívánok még magunknak” – írta frappánsan Dundika.

A pár egyébként már az esküvőt tervezte, de a koronavírus miatt el kellett halasztaniuk a lagzit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?