LOVE

Óriási az öröm: Íme az első fotó Schmuck Andorról és a tündéri kislányról

Madarat lehetne fogatni a hősszerelmes politikussal!
  • Szerző: Doris

Schmuck Andor az elmúlt 50 év alatt rengeteg területen kipróbálta magát, azt azonban maga sem gondolta volna, hogy ennyire jól ért a gyerekek nyelvén, és alig várja, hogy babázzon!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ehhez az kellett, hogy a Tisztelet Társaságának elnökét egy házaspár felkérje keresztapának. Andor a -nak újságolta el az örömhírt, sőt, egy bájos képet is küldött, amin a keresztlánya, Valéria épp a nyakkendőjével játszik.

„Mit is mondhatnék? Nagy boldogság, hogy érkezik egy gyerek a családba, de mégse nekünk kell Eszterrel pelenkázni” – kezdte nevetve Andor, majd folytatta:

„Valéria nagyon aranyos, 13 hónapos. A szülei Diána és János, előbbi egy szlovák pszichológus, az apuka pedig egy magyar származású szlovák focista. Eszterrel rendkívül boldogok vagyunk, hogy minket kértek fel erre a szerepre, mindent megteszünk, hogy méltók legyünk rá. Az pedig külön öröm, hogy Marlon Brando után én is keresztapa lehetek” – nevetett Andor.

Fotó: Schmuck Andor

Természetesen ezek után felmerült bennünk a kérdés, hogy Andor és Eszter belevágtak-e már a babaprojektbe, mikorra tervezik a kis Schmuck érkezését. Andor elárulta, hogy nagyon szereti a gyerekeket, és attól tart, ha kislánya lesz, a csöppség egyetlen pillantással leveszi majd a lábáról.

A feleségem a legcsodálatosabb nő az univerzumban, és lassan ideje lenne az Eszter 2.0 elkészítésének! De még a tervezés szakaszában vagyunk, nem érezzük úgy, hogy kapkodnunk kéne. Az biztos, hogy legalább olyan szeretetben és harmóniában szeretnénk felnevelni a közös gyermekünket, ahogy azt keresztlányunk, Valéria szülei teszik” – mondta a szépkorúak kedvenc unokája.

 

És ezeket olvastad már?