LOVE

Örömhír: megszületett Szulák Andrea lányának kistestvére!

Agócs Judit néhány nappal ezelőtt hozta világra Gyarmati Gáborral közös gyermeküket.
  • Szerző: RIPOST

Teljesült az álma, édesanya lett Agócs Judit! A színésznőnek a napokban született meg első gyermeke, mégpedig Szulák Andrea volt kedvesétől, Gyarmati Gábortól. A férfi 2015 őszén költözött el Szulák Andreától, néhány héttel később pedig kiderült, hogy egymásra találtak Agócs Judittal.

A kapcsolat nem volt hosszú életű, idén tavasszal szakítottak, pedig Judit akkor már várandós volt a közös gyermekükkel.

A szakítás okairól egyikük sem kívánt beszélni, de augusztusban, a Story magazinban a színésznő nyilvánvalóvá tette, hogy egyedülálló anyaként fogja felnevelni a születendő gyermeket.

"Igen, várandós vagyok, őszre várom a pici érkezését. Egyedülálló anyukaként várom a gyerekemet, mégis boldog vagyok, hiszen az anyaság maga a csoda. Bármi is történt a kapcsolatomban, a kicsi érkezése olyan ajándék, amire aligha számíthattam már negyvenkét évesen.

Rengeteg anyuka neveli egyedül a gyerekét, ősztől én is közéjük tartozom majd. Ez az én döntésem volt.

Most Gyarmati Gábor az Instagram-oldalán adta hírül, hogy másodszorra is apa lett. Mindez pedig azt jelenti, hogy Szulák Andreával közös kislányuk, Rozina testvért kapott. Az viszont, hogy a két gyermek megismerheti-e majd egymást, csakis a két színésznőn múlik.

Mivel azonban Szulák Andrea köztudottan szeretne testvért a lányának, minden bizonnyal nem lesz akadálya annak, hogy egymást ismerve és támogatva nőjenek fel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?