LOVE

Orvosi engedéllyel utaztak Amerikába Nyertes Zsuzsa szülei

Rendhagyó karácsonyra készül idén Nyertes Zsuzsa! A színésznő szülei ugyanis úgy döntöttek, hogy az idei ünnepet kisebbik lányuknál töltik Amerikában. Zsuzsa eleinte nagyon izgult, ám a szükséges előkészületek után nyugodt szívvel engedte el a szüleit a megterhelő utazásra.

Amerikában töltik a karácsonyt Nyertes Zsuzsa szülei! A népszerű színésznő nehéz szívvel engedte el az idős házaspárt a tengerentúlra, hiszen az elmúlt években több egészségügyi problémával is meg kellett küzdeniük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zsuzsa édesanyjának gerincproblémája volt, amit műteni kellett, korábban pedig az édesapja egészsége rendetlenkedett.

Fotó: Zih Zsolt / MTVA

A házaspár azonban a családi gondoskodásnak hála új erőre kapott, és úgy döntöttek, idén karácsonykor meglátogatják középső lányukat Amerikában. Zsuzsa egyik szeme sír, míg a másik nevet, hiszen nehéz szívvel engedte el ilyen hosszú útra a 80 éves anyukáját és 87 éves édesapját, ugyanakkor örül, hogy ennyire jó állapotban vannak.

„Egy ilyen hosszú repülőút egy fiatal szervezet számára is megterhelő, nemhogy két idős embernek. Az utazás előtt természetesen ki kellett kérniük az orvosok véleményét, ám, hála az égnek, jóváhagyást kaptak az utazásra. Az utazási biztosítás persze hatalmas összegre rúgott, hiszen idős emberek lévén a légitársaság megkövetelte ezt, de a lényeg, hogy szerencsésen megérkeztek” – mondta el a -nak a színésznő, aki azt is elárulta, miért volt fontos a szülei számára, hogy Amerikában ünnepelhessenek.

A részleteket olvasd el a napilap hétfői számában!

És ezeket olvastad már?