LOVE

Ötgyerekes apa lett Szellő István!

Mát öt gyerek tekintheti apjának az RTL Klub híradósát, ha a most kipattant szerelmi ügye tartósnak bizonyul és összeköltözik színésznő szerelmével.
  • Szerző: Buster

Nyílvánvaló, hogy a nap híre az RTL Klub híradósának és a Barátok közt sztárjának bimbózó szerelme, akiket a Blikkben megjelent olvasóriporteri fotó leplezett le. Szellő István és Gubík Ági ugyan igyekeztek titokban tartani románcukat, azonban saját magukat buktatták le azzal, hogy romantikus hosszúhétvégére utaztak Isztambulba.

A két képernyős tehát nem titkolhatja tovább románcát, így pedig csinos kis patchwork családot alkotnak, hiszen Szellőnek az első házasságából született két fia, Ádám és András, majd - bár szakított későbbi szerelmével, a félig szír származású Naim Renátával - kiderült, hogy kapcsolatuk gyümölcseként megszületett Alen és Manna. Az ikreket Szellő közösen neveli a keresztszülőkkel, miután az édesanya hosszú betegség után 2013-ban elhunyt. Az új szerelemmel pedig egy újabb kissrác is belépett az életébe, hiszen a Barátok közt színésznője  egy 13 éves fiú édesanyja, akit történetesen szintén Ádámnak hívnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?