Létrehozva: 2021.02.25.

Kinyíltak Pécsi Ildikó titkos szerelmi aktái, megdöbbentő, ami kiderült a színésznőről

A tavaly december 5-én elhunyt színésznő roppant kalandos életet élt! Néhány izgalmas részletre csak a halála után derült fény.

Egyre izgalmasabb titkok derülnek ki a tavaly elhunyt Pécsi Ildikó életéről. A legendás szépségű színésznő imádta az életet, és, úgy tűnik, az élet is imádta őt.

Fotó: MTI

A Kossuth-díjas művésznő fogadott fia, L. Péterfi Csaba rendkívül érdekes titkokról rántotta le a leplet a Story magazinnak adott interjújában! Ildikó életét ugyanis két részre lehet bontani: a Szűcs Lajos előtti évekre, illetve a vele való, öt évtizedig tartó házasságára. Előbbibe több ismert ember is beletartozik. Sokan meglepődhetnek, kikkel volt együtt korábban Pécsi Ildikó, akikről sokáig azt hittük, hogy nyitott könyvként élték az életüket.

Vannak olyan személyek, akik még itt élnek közöttünk, az ő hozzájárulásukat meg kell szereznem, hogy a történetük bekerülhessen a könyvbe, amit még együtt kezdtünk el írni Ildikóval” – mesélte L. Péterfi Csaba a Story magazinnak, aki hozzátette: még sok mindennek utána kell néznie, hogy teljes legyen a történet.

Fotó: Facebook

„Több rövidebb kapcsolata is volt ifjúkorában, és hogy úgy mondjam, voltak ezek között elég gyors lefolyásúak. Vannak pikáns történetei, amiket ma sokan megbotránkoztatónak gondolhatnak, de Ildikó sem volt mindig idős nagyasszony” - teszi hozzá a fogadott fia. Csaba elmesélte, hogy a színésznő sokszor mesélt neki egy nagy szerelméről, akivel Szűcs Lajos előtt ismerkedett meg: egy filmfesztiválon találkozott egy cseh zeneszerzővel, és rögtön beleszeretett. Hatalmas szerelem volt az övék, a férfi azonban súlyosan megbetegedett és meghalt. Szerelme elvesztése annyira megviselte Ildikót, hogy kis időre az italhoz menekült.

Mindez azelőtt történt, hogy megismerte volna Lajost, utána már csak ő létezett számára. Mint ismert, a futballista 1962-ben figyelt fel rá, méghozzá Az aranyemberben.

Amikor azután mindketten Pécsre kerültek, egy kis segítséggel sikerült is a közelébe kerülnie. Közölte Ildikóval, hogy a felesége lesz, de ő kinevette. Évekkel később, valamikor májusban már Budapesten Lajos bácsi randevút kért Ildikótól, aki azt mondja, jó, majd szilveszterkor az Olympiában (...) Ildikónak akkor volt valakije, de éppen szilveszterkor összevesztek, ő pedig kijelentette: nem fog keseregni, hiszen várja őt valaki az Olympiában. Mire Ildikó odaért, Lajos bácsi már nem volt szomjas, és éppen angolul énekelt. Valljuk be, nem a baritonja volt az erőssége... Ott dalolt búsan, a zongorát támasztva, Ildikó akkor szeretett belé, és onnantól halálukig együtt voltak” – idézte fel a megismerkedés pillanatait Ildikó bizalmasa.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

metropol.hu

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

LOVE

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

LOVE

Nagyon cukik együtt: így öleli magához Tóth Gabi szerelme a kis Hannarózát

LOVE

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek