LOVE

Pintér Tibor elárulta, kibe szerelmes!

Elmondta, miért nem mûködnek a párkapcsolatai, és milyen hibákat követ el mindig az elején.
  • Szerző: ej

Pintér Tiborról a napokban kiderült, házassága véglegesen zátonyra futott. A színész a FEM3 Caféban mesélt nyári terveiről, többek között azt is elárulta, hogy elképesztő, lovas-fitnesz produkcióra készülnek A Nagy Duett-beli parterével, Rubint Rékával, aki egy lóháton állva fogja öt percen át tornáztatni a közönséget.

Pintér Tibor korábban a %%-nak elmondta, menthetetlen a házassága második feleségével. Ezt a reggeli műsorban is megerősítette, ennek okairól pedig meglepő őszinteséggel vallott.

A válás ellenére gyermeke anyjával továbbra is szeretetteljes viszonyt ápolnak, azonban

kénytelenek voltak belátni, hogy Pintér hivatásával nem egyeztethető össze a házasság intézménye.

Ennek ellenére igyekszik orvosolni ezt a problémát, hogy a későbbiekben ne járjon ismét ugyanígy, hiszen ez már a második házassága, amely a munkája miatt megy tönkre.

"Én most nagyon jól elvagyok, mert szerelmes vagyok

a gyerekeimbe, a lovaimba és a társulatomba.

Ez is a probléma egy társsal, hogy nehezen fogadják el, hogy ez is egy szerelem"- árulta el a műsorban, és hozzátette, úgy látja, minden nő azt hiszi, meg tudja őt változtatni.

Pintér Tibor a kudarcokból is tanult, úgy döntött, ezentúl nem fogja másnak mutatni magát, mint amilyen, és így talán majd sikerül tartósan megállapodnia valaki mellett.

És ezeket olvastad már?