LOVE

Rátalált a szerelem Klapka György fiára: pár hét után már összeköltöztek

Már a házasság is szóba került Klapka Dennis és új párja között.
  • Szerző: Ripost

Rátalált a szerelem Klapka György legkisebb fiára, a 33 éves Dennisre. Már hozzá is költözött a kedvese, Mihaleczki Mária, aki – ha családot alapítanak és egybekelnek – csakis házassági szerződéssel menne hozzá a Klapka-örököshöz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Két éve egy baráti társaságban ismertem meg Marcsit” – kezdte Klapka Dennis, akinek akkor sem volt már közömbös a csinos nő, csakhogy túl friss volt még benne a sok negatív élmény: előző barátnője féltékenykedése, az édesanyja, Mary Zsuzsi énekesnő öngyilkossága, majd apja, az Aranyember elvesztése miatt nem állt készen egy új kapcsolatra. A kedvese sem volt jobb passzban.

Fotó: Facebook

„Nem sokkal korábban veszítettem el a kilencéves kislányomat, akit félrekezeltek. Képtelen voltam felállni a rettenetes tragédia után” – vette át a szót a fiatal nő. Bár a férfi akkor is megérintette a szívét, de nem volt még kész egy kapcsolatra.

„Egész életemben nem volt még mellettem olyan férfi, aki lelkileg vagy fizikailag ne bántalmazott volna. Most Dennis oldalán biztonságban érzem magam”.

Az összhang tökéletes a fiatalok között.

„Nem kamaszos fellángolás, több van köztünk a szerelemnél, szeretet, bizalom, egymás támogatása. Mindketten sok pofont kaptunk az élettől, ezért érzem úgy: olyan párra találtam, aki megért – mondta a Blikknek Klapka, aki néhány hónapja mesélte el, mennyit csalódott a nőkben, akik ki akarták használni, amióta komoly vagyont örökölt, pedig most sem dúsgazdag, csak biztos egzisztenciája van a családalapításhoz.

„Hiába van az embernek pénze, ha magányos, ha szeretet nincs az életében. Nagyon féltem a karácsonytól, mindkét szülőm halálának évfordulója és a magány várt volna, mert a testvéreim nem tartják velem a kapcsolatot, de megértem, hiszen mindnek van saját családja. Végre nekem is lett. Boldog vagyok, ha Marcsi szemébe nézek, látom, hogy rá akkor is számíthatok, ha éppen a rossz emlékek vagy epilepsziaroham gyötör.”

Dennis végre úgy érzi, megtalálta párját, akivel családot alapíthat. Szerelmét kész nőül is venni, ám párjának egy kikötése van, mivel nem szeretné, ha hozományvadásznak bélyegeznék.

„Számomra nem fontos a hivatalos papír, csak az, ha reggel kócosan is ébredek mellette, akkor is azt érezzem, hogy szeret. Ha megesküszünk egyszer, ragaszkodom a házassági szerződéshez. Megmondtam Dennisnek: nem szeretném, hogy bárki azt gondolja, a pénzéért vagyok vele” – szögezte le a Blikknek Marcsi, aki jól tudja, ketyeg a biológiai órája, úgyhogy azt sem tartja kizártnak, hogy pár éven belül gyermeket is vállalnak.

És ezeket olvastad már?