LOVE

Régi emlék, ezért titkolózott az édesapja előtt Szandi

Az énekesnő különleges évfordulót ünnepelt a minap, ennek apropóján pedig egy történetet is elmesélt.
  • Szerző: RIPOST

Különleges történetet mesélt el a rajongóinak Szandi! A népszerű énekesnő 25 évvel ezelőtt költözött össze a férjével, Bogdán Csabával, ám az összebútorozás nem ment túl zökkenőmentesen. Szandi ugyanis az édesapja előtt titkolózott kedveséről, csupán az édesanyja tudott a kapcsolatukról.

Az egyik közös vakációjuk után Szandi úgy döntött, nem titkolózik tovább, és megteszi azt a lépést, amit már hosszú idők óta tervezett.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Hazafelé menet egyre feszültebb lettem, mert tudtam, hogy újra el kell válnunk egymástól és megint csak Anyu segítségével tudunk majd találkozni, Apu meg ne tudja... Mert hogy akkor is úgy tudta, a barátnőmmel voltam pár napig és reménykedett, talán vége is van már Csabival. Aztán az álmatlan, ágyban forgolódós éjszaka után úgy döntöttem, lépek. Reggel felhívtam Csabit és megbeszéltük: odaköltözöm hozzá” – írta az Insragram-oldalán Szandi, akit senki sem tudott volna akkor megállítani. Az énekesnő azóta is az egyik legjobb döntéseként tartja számon, hogy mert lépni, és összeköltözött a szerelmével.

És ezeket olvastad már?