Létrehozva: 2015.07.16.

Reptéren ismerte meg új szerelmét Tatár Csilla

A mûsorvezetõ minden bizonnyal korábbi New York-i útja elõtt találkozott Balázzsal, akitõl most éppen elsõ babáját várja. A pár már az esküvõt tervezi!

Egy kissé hivatalos reptéri bemutatkozással kezdődött Tatár Csilla új kapcsolata. A csinos műsorvezető maga mesélte el ezt a Hot magazinnak adott interjújában. 

"Lenyűgöző az élet kiszámíthatatlansága. Ha akkor, amikor először találkoztunk a reptéren, és kezet fogtunk, valaki azt mondja nekem, hogy két évvel később ez a férfi lesz a társam és a gyermekem apukája, biztos, hogy szóhoz sem jutok. 

- árulta el Csilla a Hot-nak.

Csilla barátjáról korábban több lap is megírta, hogy egy civil férfiról van szó, aki egy mobiltelefonokat gyártó cég középvezetője. Az is biztos, hogy megismerkedésük idején Csilla még a TV2-ben dolgozott. Korábban a Borsban Csilla egyik volt kollégája azt mondta, hogy egy mobiltelefon reklámkampánya kapcsán ismerkedtek meg egymással a későbbi szerelmesek.

A TV2 nyilvános, online archívumában keresgélve találtuk az alábbi videót, mely Csilla 2013-as New York-i útját mutatja be. Akkor Várkonyi Andreával együtt utaztak az amerikai nagyvárosba, mivel egy okostelefon világpremierjére voltak hivatalosak. Talán a riportban is szereplő utastárs lenne Csilla jövendőbelije? A név is stimmel 04,46-tól...

 

 

Csilla akkor még nem is sejtette, hogy a nyüzsgő reptéri forgatagban pillantja meg azt a férfit, aki később elhozza számára a rég várt boldogságot. A titokzatos Balázs ugyanis a telefont gyártó koreai cég egyik magyarországi középvezetője, így ő is ugyanarra a rendezvényre tartott, mint a TV2 két szőke műsorvezetője.

Barátságból lett nagy szerelem

A szerelmesek eleinte csak barátként tekinthettek egymásra. Balázs akkoriban már külön élt nejétől, Tatár Csilla viszont még Gönczi Gábor felesége volt. Kapcsolatuk azonban gyorsan elmélyült, miután végig támogatták egymást a nehéz időszakokban.

A magánéleti válságnak azonban már vége, és Csilla új szerelme oldalán boldogabb, mint valaha! A leendő sztáranyukának keményen meg kellett küzdenie a rég várt boldog percekért, hiszen már túl van egy vetélésen, ami akkor nagyon megviselte. Nem meglepő tehát, hogy születendő gyermekét mindennél jobban félti.

Amikor egyszer átéled a traumát, hogy elvesztesz egy babát, a tested és a szellemed is tudja, hogyan segítsen továbblépni. Én viszont nem engedtem meg magamnak a fájdalmat, és próbáltam felejteni.

Csillát nagyon megviselte ez az időszak, most azonban a világ legszerencsésebb nőjének érzi magát új szerelme oldalán. Balázzsal a hetekben költöztek be új közös otthonukba, amiben már egy gyerekszoba is várja a kis jövevény érkezését. A szoba színéről azonban még nem döntöttek, hiszen a születendő baba neme még számukra is titok!

 

Túl a félidőn!Posted by Tatár Csilla on 2015. július 13.

A gömbölyödő pocakú kismama és párja már az esküvőt tervezik, hiszen Csilla elmondása szerint továbbra is hisz a házasságban. A szerelmesek nem vágynak felhajtásra, egy meghitt hangulatú, romantikus esküvőn szeretnének örök hűséget fogadni egymásnak. Immár hármasban.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

borsonline.hu

4 csillagjegy, amelynek sosem látott bőséget hoz a Bika hava

mandiner.hu

Egész Európa arról beszél, mi történt Brüsszelben

ripost.hu

Megvan Dárdai utódja a Herthánál, teljes a káosz Berlinben

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

origo.hu

Majd kiesnek a szűk felsőből Penélope Cruz hatalmas mellei

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 13-19.: Most semmivel sem kellene kapkodni

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Nem Tápai Szabináék lennének az elsők, akik felmelegítették a káposztát: ezek a sztárpárok jöttek újra össze – galéria

LOVE

G.w.M is beszállt: védelmezően öleli magához Amarát - Fotó

LOVE

Cáfolja szakítását a magyar műsorvezető

LOVE

Képek a nagy eseményről: Tóth Gabiéknál hatalmas a boldogság