LOVE

Retteg a koronavírustól: megint elhalasztotta az esküvőt a várandós Katy Perry

A koronavírus-fertőzés veszélye miatt elhalasztotta az esküvőt Katy Perry és Orlando Bloom.
  • Szerző: Ripost

Katy Perry csütörtökön nem mindennapi módon jelentette be, hogy gyermeket várnak párjával, Orlando Bloommal. A hatodik lemezének vezető dalához készített videóklipet választotta erre a célra. A Never Worn White klipjét éjfélkor tette ki, amit szándékosan úgy vágtak össze, hogy a videó nagy részében ne tűnjön fel senkinek, hogy gyereket vár. Aztán a zárójelenetben már oldalról látjuk, ahogy a pocakját simogatja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 43 éves színész és az énekesnő júniusban szerette volna összekötni az életét Japánban, ám a koronavírus miatt úgy döntöttek, elhalasztják a ceremóniát. Egy, a párhoz közelálló forrás a People magazinnak azt mondta, már minden készen állt, ám Katy Perry nem akarja se a gyermekét, sem a 150 meghívottat veszélybe sodorni.

Fotó: AFP

Katy Perry rajong a japán kultúráért és a japán emberekért, ezért szerették volna ott tartani az esküvőt. Ez már a második alkalom, hogy elhalasztották az esküvőt. Először télen szerettek volna házasodni, ám nem találtak megfelelő helyet.

A 35 éves énekesnő nyáron ad életet első gyermekének. Egyelőre a nemét nem közölték. Orlando Bloomnak egyébként van már egy 9 éves fia volt feleségétől, Miranda Kerrtől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?