LOVE

Odáig vannak a rajongók: mindenki boldog Rúzsa Magdi várandóssága miatt

Rúzsa Magdi hármasikreket vár, ez a hír pedig óriási örömmel tölti el a követőit, rajongóit. Bejegyzése alatt sorakoznak a jókívánság-kommentek.
  • Szerző: ripost

Rúzsa Magdi hármasikreket vár, és ez a hír nem csak őt és a szeretteit, de a rajongóit is hatalmas örömmel tölti el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Magdi péntek reggel egy hosszú bejegyzésben vallott a boldogságáról, a posztot pedig rövid idő alatt ellepték a gratuláló hozzászólások.

rúzsa magdi

Rúzsa Magdi rajongói nagyon boldogok
Fotó: Sulyok László / Ripost

„Szívből gratulálok Magdi, és üdv a csapatban. Ha gondolod, szívesen látunk a csoportunkban, ahol hármas ikres szülők és várandós anyukák beszélgetnek egymással” – írta egy anyuka.

„Drága Magdi, a legcsodásabb időszak köszönt Rád és a legcsodásabb szereped előtt állsz. Hogy Te a Jóistentől egyszerre három ajándékot is kaptál? No, ez nem véletlen... Mert megérdemled, hiszen Te magad egy nagy ajándék vagy nekünk! Vigyázz magatokra és boldog várandós hónapokat kívánok!” – fogalmazott egy másik hölgy.

„Megkönnyeztem. Szívből gratulálok! Már most látszik, hogy szerető Családba érkeznek. Semmi sincs véletlenül. Annyi szépet, annyi csodát adtál már nekünk dalaiddal, szereteteddel! Most a legszebb ajándékok érkeztek Hozzátok! Örömteli, gondtalan babavárást kívánunk Nektek sok szeretettel!” – kívánt sok boldogságot egy rajongó.

Magdi minden rajongóját arra kérte, hogy imádkozzanak érte és a születendő gyermekei egészségéért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?