LOVE

Így reagált Rúzsa Magdi férje, amikor megtudta, hogy hármas ikreik lesznek

Rúzsa Magdi pénteken jelentette be az örömhírt: várandós, és nem is egy, hanem három magzatot hord a szíve alatt. Most kiderült, mit szólt a férje.
  • Szerző: ripost

Hatalmas örömhírt jelentett be pénteken Rúzsa Magdi: hármas ikreket hord a szíve alatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő most egy hosszú bejegyzésben vallott az érzéseiről és arról, hogy mit reagált a férje, Vilmos a tripla babavárás hírére.

rúzsa magdi

Rúzsa Magdi hármasikreket vár
Fotó: Ripost

„Az orvosom csak ennyit kérdezett: Felkészültél? – Mire?Mire? – Ketten vannak. Nevetett. A szemem sem rebben tudtam, hogy nem csak egy kicsi szív dobog bennem, pár nappal korábban mondtam is a manageremnek. Éreztem. Tudtam. És akkor jött a meglepetés mindannyiunk számára. Nem ketten vannak, hanem hárman. Engem csak az érdekelt, hogy a méretük jó-e, hogy mindenki jól van-e. A férjem csak nevetett és azt kérdezte, ez most hogy? Az orvosom szerintem kicsit lesokkolt. Nekem boldogság volt, aztán pánik, aztán jó öreg Magdis módon egy újabb csapat összeszervezésének az alapjaiba kezdtem, hisz csak akkor nem pánikolok be, ha tökéletes katonai stratégiám van, leosztott szereplőkkel és pontos létszámmal. Gyorsan levezettem magamban, hogy meg tudjuk oldani. Van segítség és lesz is bőven” – írta a Facebook-bejegyzésében Magdi.

Magdi azt is elmondta, hogy pár napja elsírta magát örömében, amikor tudatosult benne, hogy mekkora csoda vár rá és a férjére.

Magdi ráadásul természetes úton esett teherbe, mert a családjukban már több ikerpár is született. Ráadásul igazi örömhírrel örvendeztette meg a rajongókat: jövő nyáron már koncertezni fog.

„Mindenkit aki szeret engem, csak annyit kérek, hogy mondjon értünk néha-néha egy imát, hogy mindenki egészséges legyen. Csak ezt kérem. Cserébe amíg élek szép muzsikákat ajándékozok nektek. Nyugi! A nóták be vannak tárazva, szépséges dolgok születtek mostanában is. Dadák is vannak, szóval a következő nyáron is lesznek koncertek. Hétvégékre lesz kimenőm. Bízom a Jóistenben, hogy minden rendben lesz. Imádkozzatok értünk és az egészségünkért.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?