LOVE

Kamerán keresztül üzentek a sztárok Schobert Norbinak – Videó!

Schobert Norbi gyors felépüléséért szurkolnak a rajongói, a családja és a barátai is. Most többen videón keresztül üzentek a fitneszedzőnek.
  • Szerző: e.j.

Nem csak a rajongói, a barátai is rendkívül aggódnak Schobert Norbi egészségéért. A fitneszedző-üzletember csütörtök reggel lett rosszul az otthonában, felesége, Rubint Réka értesítette a mentőket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően sikerült stabilizálni az állapotát, olyannyira, hogy pénteken már a kórházi ágyán ülve, a nagylánya, Lara társaságában köszönte meg az aggódást.

schobert norbi

Schobert Norbi felépüléséért szurkolnak a magyar sztárok
Fotó: Markovics Gábor/Ripost

Most a magyar hírességek, Norbi barátai a Tények kameráján keresztül küldték el a jókívánságaikat az üzletembernek.

„Kérlek, gyógyulj meg minél előbb, és azt az ebédet vagy vacsorát, amit már 2018 óta tervezünk, ejtsük meg, mert elszáll fölöttünk az élet, és csak ilyen jókívánság-üzeneteket fogunk lassan hagyni egymásnak! Úgyhogy légyszi, gyere ki a kórházból, találkozzunk és beszélgessünk! Egy hős vagy, sok erőt!” – fogalmazott Köllő Babett.

Palácsik-Visváder Lilla és Visváder Tamás szintén nagyon szorítanak Norbiért.

„Norbikám, jobbulást kívánok, és tudatnám, hogy rengetegen szeretnek téged! Az élet csak az igazán nagy harcosokat edzi meg. Legyél a csodás családoddal, nekünk ti vagytok a példa, gyógyulj meg!” – mondta Tamás, majd felesége, Lilla üzent:

„Reméljük, hogy minél hamarabb jobban leszel, sok puszit küldünk!”

Berki Krisztiánt is sokkolta a hír, ő is üzent Norbinak.

„Szerdán várlak a Római-parton. Te dönthetsz, hogy tenisz vagy piknikezés lesz. Nálad erősebb embert keveset ismerek, így pontosan tudom, hogy a teniszt fogod választani, én meg addigra felkészülök! Szerdán találkozunk, drága barátom!” – üzente Berki.

Jóllehet, a teniszezésre még talán kicsit várniuk kell, de Norbi az információk szerint gyógyul. Gyors gyógyulást kívánunk neki!

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?