Létrehozva: 2021.09.28.

Ez egy szerelmi vallomás? Shane Tusup így köszöntötte fel Szabó Zsófit

Újabb bizonyíték, hogy komolyra fordulhatott a kapcsolat Szabó Zsófi és Shane Tusup között! Az úszóedző a válófélben lévő tévésnek írt legújabb hozzászólásában kiterítette a lapjait, és nem titkolja többé, hogyan érez Zsófi iránt.

Mint két tini, úgy cicázott egymással az elmúlt hetekben a közösségi oldalaikon Szabó Zsófi és Shane Tusup. A háromszoros olimpia bajnok úszóedző hevesen udvarolt a válófélben lévő műsorvezetőnek, ám a jelek szerint a kezdeti flört már a múlté, és most már valami sokkal komolyabbról van szó, ami a kettejük kapcsolatát illeti. Zsófi ugyanis a napokban ünnepelte a 33. születésnapját, a buliról pedig képeket is megosztott az Instagram-oldalán. A bejegyzés alatt rövidesen fel is tűnt a hozzászólók között Shane, aki ezúttal egy őszinte és mély „szerelmi” vallomást írt, a vigyorgós, kacérkodós hangulatjelek helyett pedig már hófehér szívecskét biggyesztett mondandója végére.

„Boldog születésnapot a leggyönyörűbb és legtehetségesebb nőnek, akit ismerek. Remélem, hogy varázslatos estéd volt a barátaiddal és a családoddal. Alig várom, hogy lássam azokat a fantasztikus dolgokat, amiket még az idén csinálsz majd” – írta Shane, aki valószínűleg azt a választ kapta, amire már nagyon várt: Zsófi ugyanazzal a hangulatjellel, egy hófehér szívecskével reagált a köszöntésre.

A kacérkodós hangulatjeleket felváltották a hófehér szívecskék (Fotó: Instagram)

Mint a Bors megírta, Shane még párkapcsolatban volt, amikor nyilvánosan udvarolni kezdett augusztus elején Zsófinak. Eleinte csak a tévés sportteljesítményét dicsérte meg, majd egyre bátrabb lett, sokkal többet bókolt, és azt is egyértelművé tette, hogy külsőre is nagyon tetszik neki a tévés. A páros internetes évődése már közel két hónapja tart, és bár nyilvánosan még nem vállalták fel, hogy egy párt alkotnak, a napilap úgy tudja, hogy nagyon is egymásra találtak. Most pedig Shane érzelmes vallomása, és a szívecskés kommentjeik is erre utalnak.

Zsófi januárban jelentette be, hogy válik Szabó Zsófi az év elején közölte a váratlan hírt, hogy tönkre ment a házassága. A tévés és Zsolt hat évig alkottak egy párt, 2016-ban mondták ki az igeneket, és egy közös gyerekük született, aki a Mendel nevet kapta. „Nagyon intenzív hat évünk volt együtt, és ha az ember küzd és küzd, egy idő után elfárad, és az egyikünknek sem jó” – nyilatkozta a válásáról Zsófi. Tusupnak is zátonyra futott a párkapcsolata Hosszú Katinka exférje augusztus végén jelentette be, hogy szakított a barátnőjével, Courtney-val. Az egzotikus szépségű lányt még 2019 novemberében mutatta be követőinek az Instagram-oldalán, és bár óriási volt köztük a szerelem, valami mégis hibádzott. A követők szerint Zsófinak köze lehetett a szakításhoz, akkor ugyanis már javában udvarolt neki az úszóedző. Tusup bekövette az Instán Zsófi édesanyját is Úgy tűnik, Shane tényleg mindent megtesz, hogy folyamatosan naprakész legyen Zsófi mindennapjait illetően. Az úszóedző ugyanis bekövette az Instagram-oldalán a műsorvezető édesanyját, Pálmát is.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

hirtv.hu

Most minden szem Iránra szegeződik: válaszcsapásától kitörhet a harmadik világháború + videó

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

hirtv.hu

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Nagyon cukik együtt: így öleli magához Tóth Gabi szerelme a kis Hannarózát

LOVE

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek

LOVE

Nem Tápai Szabináék lennének az elsők, akik felmelegítették a káposztát: ezek a sztárpárok jöttek újra össze – galéria

LOVE

G.w.M is beszállt: védelmezően öleli magához Amarát - Fotó