LOVE

Sosem találnád ki, mit csinál a fiával Bay Éva!

Bay Éva és fia, Marczali László között rendkívül szoros a kapcsolat. Éváéknak nagyon sok közös programjuk van, szeretnek például együtt edzeni. Nem is csoda, hiszen mióta Éva 18 kilótól megszabadult, több energiája van, mint valaha, és ez Lászlót is arra inspirálja, hogy sokkal rendszeresebben látogassa az edzőtermet, és figyeljen oda magára.
  • Szerző: ripost

Bay Éva és fia között nagyon különleges kapcsolat van, már László egészen kicsi kora óta. A műsorvezető a közelmúltban tizennyolc kilótól szabadult meg, újabban pedig izgalmas hobbit talált: fiával, Lászlóval jár edzeni. A plusz kilók nélkül a műsorvezető sokkal könnyebben mozog, és a fia is élvezi a közös tevékenységet, ami közben a családi kapcsolatukat is van idejük ápolni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon jó a viszonyunk, azt hiszem kijelenthetem, hogy a férjem mellett a fiam a legjobb barátom. Nagyon sokat nevetünk együtt, mindent meg tudunk beszélni. Amikor egy szerencsés véletlennek és egy étvágycsökkentő gyógynövény-keveréknek hála lefogytam, annyira büszke volt rám ő is, hogy eldöntötte, szeretne még jobban kinézni, és komoly edzésbe kezdett. A plusz kilók nélkül én is könnyebben végzem a gyakorlatokat, így sokat mozgunk együtt” – magyarázta Éva, aki nem csak fogyásával inspirálta fiát, hiszen László szakmáját tekintve is anyja nyomdokaiba lépett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?