Létrehozva: 2021.09.16.

Kiszivárgott: Ő lehet a válófélben lévő Szabó Zsófi új párja

Bár nyilvános helyen, kéz a kézben még nem sikerült lefotózni őket, úszó és tévés szakmai körök­ben is tudni vélik, hogy egy párt alkot a színésznő és az úszóedző. Az interneten mindenesetre nyilvánosan flörtölnek egymással.

Bár a hivatalos bejelentésre egy darabig még biztosan várni kell, a hazai celebek között már tényként beszélnek arról: egy párt alkot Szabó Zsófi színésznő és Shane Tusup háromszoros olimpiai bajnok úszóedző – írja a Bors.

A páros kapcsolatáról egyelőre csak a közösségi oldalakra posztolt évődések árulkodnak, azok viszont nagyon be­szédesek.

Azt pletykálják, hogy Shane és Zsófi egy párt alkotnak
Fotó: Bors

Idén februárban robbant a bomba: Szabó Zsófi a közösségi oldalán jelentette be, hogy öt év együttlét után végleg elválnak útjaik a volt férjével, Kis Zsolttal. A színésznő nem beszélt a részletekről, annyit azonban sejteni engedett, hogy bár próbálták megmenteni a házasságukat, végül kudarcot vallottak. A döntést a színésznő hozta meg úgy, hogy barátságban váltak el Zsolttal, és a jövőben is közösen nevelik a kisfiúkat, Mendelt.

A szakítás bár gördülékenyen lezajlott, Zsófin egy idő után látni lehetett, hogy lelkileg megviselte ez az időszak. A színésznő ekkor kezdett el intenzíven sportolni, és azzal együtt látványosan fogyni is. Egy idő után már jöttek is az érte aggódó hangok, sokan attól tartottak, hogy a szőkeség eset­leg sanyargatja magát, amiről természetesen szó sem volt. Zsófi a testmozgásba „menekült”, minden felesleges energiáját az edzésbe ölte. Az edzések az egyre javuló közérzet mellé új barátokat is adtak, a színésznőnek több olyan új ismerőse lett a közösségi oldalakon és persze az életben is, akikkel a közös téma a sport volt. Így került képbe Shane Tusup háromszoros olimpiai bajnok úszóedző is, aki idén kezdte el követni a csinos színésznő Instagram-oldalát.

Shane érdeklődése akkor még pusztán baráti volt, Hosszú Katinka volt férje 2019 óta boldog párkapcsolatban élt az amerikai szeremével, Courtney-val, akivel a tengerentúlon ismerkedtek meg. A kapcsolatuknak váratlanul lett vége a nyár végén, Tusup szeptember másodikán közölte a hírt, hogy újra egyedülálló. A szomorkodásnak azonban nem sokáig volt nyoma, sőt a nyáron egyre többször küldött kedveskedő, már-már udvarlós üzeneteket Szabó Zsófi Instagram-posztjaihoz, amire rendre jött is a kacérkodó válasz. A felek nyíltan flörtölnek.

Fotó: Instagram

A napokban például így beszélgettek nyilvánosan, miután Zsófi kitette egy fotót, amin vizes hajjal látható: „Az úszás utáni, vizes haj határozottan nem áll neked rosszul”. A kommentre a színésznő így reagált: „Van bármi olyan, ami rosszul áll nekem?” Mire jött Shane válasza: „Őszintén, szerintem nincs olyan, ami ne állna neked jól, de óvatosnak kell lenned, hogy mivel egészíted ki a megjelenésedet. Fluor Tomi mellett állva például minden rosszul fog mutatni” – utalva ezzel arra, hogy az elmúlt időszakban többen azt gondolták, hogy Zsófi és Fluor Tomi között van valami…

Hogy hová fejlődik a két híresség kapcsolata, még nem tudni, az azonban bizonyos, hogy egy darabig még nem lenne illendő Szabó Zsófinak előállni azzal, hogy új szerelme van. A színésznő papíron ugyanis még nem vált el a férjétől, vagyis hivatalosan még há­zasságban él.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

mandiner.hu

Magyarországot dicséri a belga liberális kormányfő

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

travelo.hu

Hamarosan ennél az elbűvölő olasz tónál is fizetnünk kell, ha látni akarjuk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Nagyon cukik együtt: így öleli magához Tóth Gabi szerelme a kis Hannarózát

LOVE

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek

LOVE

Nem Tápai Szabináék lennének az elsők, akik felmelegítették a káposztát: ezek a sztárpárok jöttek újra össze – galéria

LOVE

G.w.M is beszállt: védelmezően öleli magához Amarát - Fotó