LOVE

Szerelmet hozott a sztároknak az idei év, mutatjuk a legszebb párokat

2019 egyértelműen a romantika éve volt, sok híresség találta meg a boldogságot. Vajon mi lehetett a levegőben?
  • Szerző: Doris

Az idei év egyértelműen a sztároké volt, már ami a szerelmet illeti. Valami biztos lehetett a levegőben, hiszen kiemelkedően sok híresség találta meg a nagy Ő-t. A összegyűjtötte az idei év legszebb sztárpárjait, akik között olyanok is akadnak, akik már az esküvőt tervezgetik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

Demcsák Zsuzsa és Krishan

Az év egyik legnagyobb meglepetése volt, amikor Demcsák Zsuzsa bevallotta, hogy az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt megismert egy indiai férfit, aki azonnal elrabolta a szívét. Ő volt Krishan, aki a helyi szokások szerint már a forgatás ideje alatt feleségül vette Zsuzsát. Bár a kapcsolatukban sokan kételkedtek, az idő őket igazolta. Krishan azóta Budapestre költözött, megismerte Demcsák gyerekeit is, sőt, a karácsonyt is együtt töltötték. Úgy tudni jelenleg a magyarországi esküvőt szervezik.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté

Hosszú Katinkát először Barcelona népszerű sétálóutcáján, a La Ramblán fotózták le kézen fogva egy sármos férfival. Akkor még nem lehetett tudni, ki az új lovag, ám az olimpiai bajnok úszóklasszis később felfedte párja kilétét. Nem más csavarta el a fejét, mint Gelencsér Máté, aki többek között modellkedéssel is keresi a kenyerét. Kapcsolatuk azóta annyira elmélyült, hogy Katinka már édesapjának is bemutatta Mátét, aki többször is vendégeskedett Baján a családi házban. Jelenleg mindketten Dél-Afrikában vannak, Katinka ugyanis ott edzőtáborozik.

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer

Pintér Tibor szerelmi élete igen kalandosan alakult az elmúlt időszakban, de most úgy tűnik, hogy végre lehorgonyzott. Új választottja nem más, mint a fiatal Ilyés Jenifer, aki a TV2-n futó Sztárban Sztár leszek!-ben is feltűnt. Különös, hogy Tenya már közel 10 éve együtt dolgozott Jeniferrel a Nemzeti Lovas Színházban, de eleinte kizárólag kollégaként tekintettek egymásra. A Jimmy-musical hozta meg a fordulópontot: a színpadon elragadta őket a szenvedély, ami azóta is lángol.

Fotó: Facebook

 

Cinthya Dictator és Molnár Tamás

Cinthya Dictator éveken keresztül élt se veled, se nélküled kapcsolatban Varga Viktorral, majd belátták, jobb, ha végleg elengedik egymás kezét. A fiatal fotóművész egy éve még nem gondolta volna, hogy rátalál a boldogság, akkor még ugyanis csontsovány volt és súlyos pánikbetegséggel küzdött. Majd jött a Jetlag énekese, Molnár Tamás és mindent megváltoztatott. A pár közel egy éve van együtt, Tamás pedig Cinthya legnagyobb álmát is valóra váltotta: novemberben New Yorkba repítette.

Keanu Reeves és Alexandra Grant

Keanu Reeves 2001-ben, autóbalesetben veszítette el korábbi nagy szerelmét, Jennifer Syme-ot. Évekbe telt, mire fel tudta dolgozni a tragédiát. A magánéletéről nem lehetett sokat tudni, igaz, néhány színésznővel összeboronálták. Épp ezért okozott hatalmas meglepetést, amikor idén novemberben a 46 éves Alexandra Granttel jelent meg a LACMA Art + Film Gálán. Méghozzá kézen fogva!

Fotó: Profimedia

Bár már korábban is pusmogtak róluk, Reeves csak most vállalta fel új kedvesét, aki mellett végre újra átérezheti, hogy milyen érzés boldognak lenni.

És ezeket olvastad már?