LOVE

Így viselkedik a férjével a négy fal között Szinetár Dóra

Ritka pillanatok egyike! Imádott családjáról beszélt a csütörtökön megjelenő hot! magazinnak Szinetár Dóra!
  • Szerző: ripost

Magánéletéről és imádott családjáról mesélt a csütörtökön megjelenő hot! magazinnak Szinetár Dóra. A háromgyerekes édesanya élete legboldogabb időszakát éli, de mint mondja, olykor feszült, és vannak benne erős indulatok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ha nem lenne más, falhoz vágnám a poharat, de szerencsére vannak más módszereim. Inkább kibeszélem vagy kikiabálom magamból a problémát. Csak ne maradjon bent, mert az nekem árt” – magyarázta a hot!-nak Szinetár, aki elárulta, hogy a férje, Makranczi Zalán mindig mindenben segít neki, így a feszültségek levezetésében is.

Fotó: hot! magazin

„Nagyon szeret beszélgetni ő is. Jó, én azért többet beszélek… Iszonyatosan jó páros vagyunk, mindig segítünk a másiknak abban, hogy ami a másikat foglalkoztatja, arról lehessen együtt gondolkodni. Van, hogy együtt dühöngünk, de inkább próbáljuk a másikat segíteni a probléma feldolgozásában” – tette hozzá a színésznő.

Az interjúból az is kiderült, hogyan viselkedik Szinetár a négy fal között. A házaspár sosem szokott veszekedni egymással. Kisebb vitáik ugyan vannak, de azok semmisségek.

„Inkább vitatkozni szoktunk, azt nagyon tudunk. Van, amiben mi is különbözően gondolkodunk. Addig mondjuk, amíg nem jutunk valamire. Volt persze, hogy arra jutottunk, hogy a másiknak nincs igaza, de most már menjünk aludni! Nem véletlen, hogy ilyen jól érezzük magunkat együtt, mert alapjában véve ugyanúgy látjuk a világot.”

A színésznő mesélt a kisfiáról, Benjiről és a volt férje, Bereczki Zoltán is szóba került. Mit mondott? Megtudhatod a hot! magazin csütörtöki lapszámából. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?