LOVE

Õszinte vallomás: ezt mondta férjéről Marsi Anikó

Hiába a több ezer kilométeres távolság, Palik László minden lehetőséget megragad arra, hogy pár szót váltson feleségével, ráadásul Anikó születésnapjáról is különleges módon emlékezett meg.
  • Szerző: sv

Lassan két hónapja, hogy Palik László elutazott az Exatlon Hungary stábjával, így feleségével és gyermekeivel viszonylag ritkán tud beszélni. Bár tudták, mire vállalkoznak, egymás hiányát nagyon nehezen viselik. Főleg azokon a jeles napokon, amiket eddig együtt töltöttek.

Így volt ez szerdán is, hiszen Marsi Anikónak férje nélkül kellett ünnepelnie 44. születésnapját. A Tények műsorvezetője a %Ripost%-nak elárulta, hogyan telt ez a nap, és milyen különleges módon lepték meg őt gyermekei és Laci.

"A kisfiaim már korán felköszöntöttek. Nagyon szépen énekelték nekem a „Boldog szülinapot!”, ráadásul négyszer, négy különböző nyelven! Igazán megható volt.

Laci még előttük meglepett egy kis digitális rajzzal, attól is teljesen odavagyok! Pláne azért, mert nem gondoltam, hogy képes ilyesmikre!

- mesélte Anikó, majd hozzátette, viszonylag keveset tudnak férjével beszélni, hiszen az időeltolódás és a forgatások nagyban befolyásolják a kommunikációt. Ám ez az Exatlon Hungary műsorvezetőjét, úgy tűnik, cseppet sem érdekelte felesége születésnapján, még hajnalban átadta a köszöntését Anikónak.

"Amikor én reggel elindultam otthonról, náluk Dominikán még jócskán hajnal volt. De a szülinapi köszöntését átadta, nagyon aranyos volt, és elképesztően boldog vagyok miatta!" - árulta el mosolyogva a Tények műsorvezetője, akitől azt is megtudtuk, nem először kell férje nélkül ünnepelnie, de ettől függetlenül nem szeretne ebből rendszert, hiszen ő is, és gyermekei is egyre rosszabbul viselik, hogy nem láthatják szerettüket.

Ha kíváncsi vagy, mit mondott férje hiányáról Anikó, akkor keresd a %% napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?