LOVE

Titkos esküvőre készül Ördög Nóra

A sztárpár nem tartotta be azt a fogadalmat, amit egymásnak tettek az esküvőjük után. Hamarosan pótolják...
  • Szerző: Buster

Ördög Nóra és Nánási Pál alig néhány héttel a barcelonai lánykérés után mondták ki egymásnak az igent egy kicsi, de annál meghittebb esküvőn Badacsonyban.

Akkor és ott fogadalmat tettek, hogy ötévente újra megerősítik esküjüket. Pali a második lánykérésen ugyan túl van, hiszen már nyolc éve együtt vannak, ám három éve az esküvő elmaradt. A netes rádióműsorukból kiderült, ebben a kérdésben nem teljesen értettek egyet, de végül sikerült konszenzusra jutniuk, így lesz második, és remélhetőleg még jó néhány buli, ahol újra és újra összekötik az életüket. A beszélgetés közben felelevenítették a lánykérés vicces és megható részleteit.

„Szerintem az esküvő, az egy jó buli. Ne hívjuk esküvőnek, csak mi fogjuk tudni, hogy ez tulajdonképpen az.

Én sem akarok üzleti vállalkozást csinálni a dologból

- mondta Nánási Pál. Nóra végül kitalálta a tökéletes megoldást.

”Összehívunk egy tök jó bulit, de nem mondjuk meg senkinek, hogy mi az oka. Akkor senkiben nincs kényszer, mi pedig váratlanul megújítjuk az eskünket. Váratlanul előpenderedek egy esküvői ruhában, Mici lesz a koszorúslány… Neki sem mondjuk el, csak aznap”

- tervezte el Nóra. Ez a módszer végül mindkettőjük számára megfelelt, így talán a közeljövőben várható egy újabb Ördög-Nánási „esküvő”. És még ki tudja, mennyi.

A %% napilap szerdai számából az is kiderül, hogyan történt annak idején a lánykérés.

És ezeket olvastad már?