LOVE

Titokban megnősült a magyar mulatóskirály, ilyen volt a lagzi

Nyolc év után végre hivatalosan is feleségül vette élete szerelmét Kis Grófo! A 26 éves énekes eredetileg világraszóló lagzit szeretett volna, de a sors úgy hozta, hogy végül teljes titokban, csak néhány rokon részvételével fogadott örök hűséget gyermekei anyjának, Tündének. Grófo a Ripostnak mesélte el a kézfogó részleteit, és azt is megígérte: hamarosan bepótolják a nagyszabású partit!
  • Szerző: Doris

Óriási vendégsereg helyett mindössze a legközelebbi rokonok voltak jelen, amikor az egyik városházán Kozák László, művésznevén Kis Grófo feleségül vette kedvesét, Tündét. Jóllehet, a szerelmesek már évek óta férjként és feleségként tekintenek egymásra, ahhoz, hogy a frigy hivatalos legyen, szükség volt a szertartásra.

Kis Grófo a -nak beszelt az esküvő részleteiről, ám előbb elmesélte, hogy zajlott a romantikus lánykérés.

„Körülbelül egy hónappal ezelőtt kértem meg Tünde kezét. Nagyon romantikus volt az egész, sétáltunk a gyerekekkel Szolnokon, a rózsakertben, amikor váratlanul letérdeltem és feltettem a nagy kérdést: hozzám jössz-e feleségül? Ő persze nagyon megdöbbent, először azt sem tudta, mit feleljen, végül persze igent mondott. Olyan volt, mint a filmekben!” – áradozott Grófo, aki azt is elárulta, személyes okok miatt döntöttek egyelőre a szolid, titkos esküvő mellett.

Grófo egy igazán különleges gyűrűt húzott a felesége ujjára, az ékszert egyenesen Dubajból rendelte! Az esküvő részleteiért és a gyűrűről készült fotóért keresd a keddi lapszámát!

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?