LOVE

Tóth Andi őszintén vallott: „Nem békében váltunk el, nem is valószínű, hogy békével fogok rá gondolni valaha”

Tóth Andi kendőzetlen szavakkal vallott a szakításáról.
  • Szerző: Ripost

Sokan álompárként tekintettek Tóth Andira és Szabó Ádámra. Az énekesnő szavaiból viszont az derült ki, hogy a kapcsolatuk a vége felé már inkább rémálomba illő volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„Köszönjük az aggodalmat, de nem akartuk, hogy kiderüljön. Szépen halkan elváltak az útjaink” – kezdte Andi az Instagram oldalán indított élő videóban. Az énekesnő hangja tele volt iróniával, fintorgott is egyet, majd halkan hozzátette: nem is volt olyan halk az az elválás, ám a pontos okokról most sem akart mesélni. Azt viszont elmondta, hogy rengeteget csörgött a telefonja, amikor kiderült, hogy már nem élnek együtt, ennek kapcsán pedig a kapcsolat minőségéről is elszólta magát.

„Nem elég, hogy benne vagy egy ilyen borzasztó kapcsolatban, még zaklatnak is – folytatta Andi, hozzátéve, amikor elvállalta a műsort, együtt voltak Ádámmal. – Közben elváltak az útjaink. Ne arra számítsatok, hogy kikaparom a szemét, ha meglátom, de arra sem, hogy szépen fogok rá mosolyogni” – mondta követőinek az énekesnő, aki legalább azt megmagyarázta, miért ilyen fagyos a hangulat kettejük közt.

„Nem békében váltunk el, nem is valószínű, hogy békével fogok rá gondolni valaha is” – jelentette ki.

Az énekesnő exe, Szabó Ádám időközben adott egy interjút, ahol ő is elmesélte, hogyan látja az elmúlt időszakot.

„Aláírom, hogy én is sokat hibáztam, van benne részem, hogy idáig jutottunk. Hogy miért lett vége, az szerintem a mi magánügyünk. Olvastam, hogy zöldfülű voltam, és igen, bizonyos értelemben az voltam. Viszont most ezt a részt félre kell tenni, hogy a versenyre koncentráljunk. A kapcsolatunk véget ért, ezt Andi és én is ki tudjuk jelenteni” – mondta az énekes, aki kijelentette, szurkolni fog volt kedvesének és reméli, hogy tudnak felnőtt emberek módjára, emberi hangnemben beszélgetni egymással a forgatásokon – írta a Bors.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?