LOVE

Tücsi őszinte vallomása: nem teljesítette a kedvesének tett ígéretét

A műsorvezető korábban megígérte a kedvesének, Sofron Istvánnak, hogy sok időt töltenek majd kettesben is, de az anyaság mindent felülírt.
  • Szerző: ripost

A közösségi oldalán keresztül kérte a rajongói tanácsát Tücsi. Az édesanya egy fontos kérdést tett fel a követőinek, ugyanis a kislánya, Nara születése óta nehezen oldják meg a kettesben töltött romantikus időt kedvesével, Sofron Istvánnal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsorvezető őszintén írt a bejegyzésében arról, hogy amióta két évvel ezelőtt megszületett a gyermekük, kevés időt tölt kettesben a párjával, mert nehezen hagyja másra a kislányukat.

Tücsi és Sofron István igyekszenek több időt kettesben tölteni

Tücsi és Sofron István igyekszenek több időt kettesben tölteni
Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Belvárosban romantikázós... Azt állítja, hogy hiányzik neki a kettesben töltött idő, hogy azt ígértem neki Nara előtt, hogy figyelünk majd arra, hogy jusson magunkra is idő. A valóság nem ez lett, én nehezen hagyom a Narust hosszabb időre nélkülünk. Eddig kizárólag munka miatt aludt például külön tőlünk három alkalommal (illetve egyszer a barátnőm azt mondta tavaly év végén, hogy náluk alszik és kész, mert látja, hogy kipurcantam). Vágyom is arra, hogy csak önfeledten szórakozzunk szerelmesen együtt, mint a kapcsolatunk elején, de az anyai szívem inkább haza húz. Baromi nehéz kérdés és tudom, nincs egyértelmű válasz, arra viszont kíváncsi vagyok, hogy ti hogy lavíroztok? Hogy oldjátok meg?” – tette fel a kérdést az Instagram-bejegyzésében Tücsi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés

A rajongók azt tanácsolták Tücsinek, hogy figyeljen oda a párjára is, hiszen nagyon fontos, hogy a baba születése után is megmaradjanak a szülők a női és férfi szerepükben is. A válaszadók között volt, aki a romantikus percek hiánya miatt már válik, de akadnak, akik megoldották ezt a problémát, és kedvencüket is erre biztatják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?