LOVE

„Timi nem keresett meg a hírrel” – Megszólalt unokája eljegyzéséről Vajna Timi nagyija

Andy Vajna özvegyének eljegyzése ismét békét hozott a családba. Még a vőlegénnyel kevésbé szimpatizáló nagyi is örömét fejezte ki.
  • Szerző: szbd

Kevesen gondolták, hogy komolyra fordulhat Vajna Timi és a sármos magyar milliomos, Zoltán kapcsolata, de nagyon úgy fest, hogy lehorgonyoztak egymás mellett. Amint a is beszámolt róla, az örökösnő augusztus 12-én jelentette be az Instagram-oldalán, hogy a szerelme titokban még július 21-én megkérte a kezét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vajna Timi nagyija kezd megenyhülni Zoltánnal kapcsolatban (Fotó: Instagram)

Olyannyira titokban történt a lánykérés, hogy Timi családja, pontosabban a nagymamája sem tudott róla. Marika néniben azonban egyáltalán nincsen tüske a történtek miatt. Sőt, kezd megenyhülni unokája választottjával kapcsolatban, holott korábban nem igazán nézte jó szemmel, hogy Zoltán folyton Timi körül legyeskedett.

„Nekem egy számít, hogy az unokám boldog legyen. Ha ő az, én is az vagyok” – mondta Marika a Story magazinnak, aki ezzel áldását adta a fiatalokra. „Timi nem keresett meg a hírrel, de az interneten mindig látom, mi történik vele. Csak remélni tudom, hogy ez a fiú örökké kitart mellette, és fordítva is így lesz” – bizakodott az asszony, aki – ha minden igaz – szeptemberben újra magához ölelheti idősebbik unokáját. Timiék ugyanis hazarepülnek, hiszen keresztelőre hivatalosak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?