LOVE

Vajon van még remény? Ezt gondolják a rajongók Curtis válásáról

Az egész ország megdöbbent, amikor a rapper bejelentette, egy év házasság után elválik Krisztitől.
címkék:
  • Szerző: Doris

Curtis sokáig a világ egyik legszerencsésebb emberének érezhette magát, hiszen kedvese, Krisztike még a legnehezebb időszakban is kitartott mellette. Akkor is, amikor a rappernek súlyos drogproblémái voltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Épp ezért lepődött meg mindenki, amikor Curtis bejelentette: egy év házasság után elválnak. Állítása szerint a szeretet és a tisztelet megmaradt köztük, és persze kisfiuk, Doni is örökre összeköti őket. Úgy tudni , hogy a végső szót Kriszti mondta ki, sőt, egyesek már egy titokzatos harmadik félről is suttognak, aki felbukkant a nő életében.

Curtis rajongói ennek ellenére nagyon bíznak abban, hogy a volt szerelmesek újra egymásra találnak. Annál is inkább, mert a rapper továbbra is folyamatosan tesz közzé képeket Krisztiről és a kisfiáról egy-egy szívecske kíséretében. A követői ebből arra következtetnek, hogy nincs minden veszve, sőt!

„Bízom benne,hogy visszataláltok egymáshoz, magatok miatt, nem a lurkóért.”

„Kívánom, hogy visszataláljatok egymáshoz.

„Nem akartam elhinni, hogy szétmentetek.

Ilyen és ehhez hasonló kommentek tucatjai találhatóak Curtis fotói alatt, az persze kérdés, hogy idővel újra fellobban-e a láng közte és Kriszti között.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?