LOVE

Várkonyi Andrea vallomása: Így szeretett bele Zsidró Tamásba

Az első randin nagyon izgult, de szerencsére nem kellett csalódnia!
  • Szerző: Doris

Várkonyi Andrea eddig csak szűkszavúan vallott Zsidró Tamáshoz fűződő érzelmeiről, ám a hot! magazinnak most elárulta, hogy rabolta el a szívét a sztárfodrász.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Life TV

A csinos műsorvezetőnek alapvetően nem volt könnyű dolga az ismerkedéssel, hiszen képernyősként akarva-akaratlanul is a nyilvánosság előtt éli az életét.

„Az életem része bizonyos értelemben a nyilvánosság előtt zajlik, emiatt pedig jóval nehezebb a dolgom. Sok kell ahhoz, hogy valakivel eljussak a randiig, alaposan megfontolok mindent, így azt is, hogy ki az, akit megmutatok a nyilvánosságnak. Az elmúlt két év ilyen értelemben nagy tesztidőszak volt. Persze, voltak próbálkozások, de ezalatt azt kell érteni, hogy mondjuk elmentem valakivel kétszer ebédelni” – kezte a hot!-nak Andrea, akiben tavaly nyáron fogalmazódott meg, hogy valóban jó lenne, ha lenne mellette egy társ. Azt is pontosan tudta, mi az, ami kizáró ok lehet egy férfiben: az agresszió és a dominancia.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

Andrea azt is elárulta, először írásban ismerkedett meg a sztárfodrásszal.

„Az első kapcsolatfelvétel írásban történt közöttünk, elkezdtünk chatelni. És mivel a levélváltásaink által is szimpatikus volt, kíváncsivá tett. Aztán annyira megvolt az összhang, hogy viszonylag hamar eljutottunk odáig, hogy jó lenne személyesen is találkozni.„

Az első randin a pár sétálni indult, bár Andi nagyon izgult, szerencsére minden remekül sikerült.

„Tamás olyan férfi, akihez minden tekintetben tudok kapcsolódni. Amit ő tud, amit ő nyújt gondolkodásban, az közel áll hozzám, be tudja indítani az érzelmeimet. Negyven pluszosan már mélyebb, stabilabb érzésekre vágyom, nem pedig hullámvasútra. Egyelőre minden jól alakul, de nem költözünk össze, és még nem is tervezünk ilyesmit” – jelentette ki a műsorvezető.

És ezeket olvastad már?