LOVE

Még idén jöhet a baba Weisz Fanniéknál

A házaspár eddig nem érezte magát felkészültnek a gyermekvállaláshoz, most azonban úgy döntöttek, hogy bővülhet a család.
  • Szerző: ripost

Még idén bővülhet a család Weisz Fanniéknál. A modell és férje, Hajmásy Péter 2018 nyarán házasodtak össze, ám Fanni pajzsmirigy-betegsége miatt a családtervezés helyett az elmúlt években a lány egészségügyi problémáival foglalkoztak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Fanni fáradékony volt, hullott a haja, a körmei fájtak, a tipikus pajzsmirigy tüneteket produkált, száraz volt a keze, és akkor elmentünk egy nagyon jó orvoshoz és az orvos mondta, hogy a ths szintje nagyon magas„ - mondta el a Tények Plusznak Péter.

Az orvosi vizsgálat után egy évig tartott, míg Fanni állapota stabilizálódott, azóta pedig a modell különösen figyel az egészségére. A betegségtől függetlenül sem akartak sietni a gyermekvállalással, mostanra viszont kialakult bennük a vágy, hogy saját családjuk legyen.

”Nem csak a pajzsmirigy probléma miatt nem alapítottunk családot, hanem mi még nem éreztük úgy, hogy eljött az ideje, hogy most szeretnénk már kisbabát.„

Fanniék azonban már egy ideje úgy érzik, készen állnak a családalapításra: ennek érdekében egy vizsgálatra is elmentek, ahol mindent rendben találtak, így az orvosok szerint bármikor érkezhet a baba.

”Minden rendben van, elmentünk orvoshoz, mert az édes feleségem elég hipochonder. Mindent megvizsgáltak, teljesen rendben van, a pajzsmirigy is, a nőgyógyászati ügyek is, úgyhogy próbálkozhatunk. Hát aztán majd meglátjuk, a kisbaba hogy akarja” – fogalmazott Péter.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?