LOVE

Máris összeköltözött a pasijával Weisz Fanni?

Weisz Fanni a jelek szerint megtalálta az igazi boldogságot párja, Gergő mellett.
  • Szerző: ripost

Összebútorozott szerelmével Weisz Fanni? Árulkodó jelek! Bár Weisz Fanni és párja, Gergő tavaly szeptemberben buktak le, hogy egy párt alkotnak, a úgy tudja, a szerelmesek már augusztus közepe óta járnak együtt. Vajon Fanniéknak ez a közel 6 hónap is elég volt ahhoz, hogy az összeköltözés mellett döntsenek? A egyik olvasója az utóbbi hetekben többször is látta Fanniékat az egyik lakberendezési áruházban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Weisz Fanni összeköltözött a párjával?

Weisz Fanni máris összeköltözött a párjával? (Fotó: Ripost)

„Külső szemmel is jól látszik, mennyire boldogok egymással. Együtt válogattak és nézelődtek az áruházban” – kezdte lapunknak Betti. „Mivel én követem Fannit az Instagramon, mert nagy rajongója vagyok, azt tippelném, hogy az összeköltözésen munkálkodnak. Ha jól láttam, voltak is többen, akik megkérdezték a dolgot tőle a profilján. Bármi is az igazság, örülök, hogy Fanni boldog és megtalálta a másik felét” - mondta.

Amint a is beszámolt róla, a siket modell tavaly július közepén jelentette be, hogy véget ért a házassága Hajmássy Péterrel. Úgy tudni, Fanni az édesanyjánál élt, amíg meg nem találta új otthonát, ahová végül szeptemberben költözött be. Vajon már nem is él egyedül?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?