LOVE

Zsidróval reklámozza új műsorát Várkonyi Andrea

Bár a csinos műsorvezető sokáig titkolta, hogy egy párt alkot a mesterfodrásszal, most már együtt hirdetik Andrea új műsorát a Life TV-n.
  • Szerző: Doris

Meglepő és egyben rendkívül ötletes videót tett közzé az Instagramon Várkonyi Andrea, aki csak néhány hete ismerte el, hogy egy párt alkot Zsidró Tamással.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Most viszont a segítségét kérte, és együtt népszerűsítik Andrea új műsorát, a Férfi Titkok Várkonyi Andinál-t, amit először szombat este láthatnak a nézők a Life TV-n. Az említett felvételen Andi látható egy lakásban, smink nélkül, otthoni ruhában, és egyre kétségbeesettebben. Mintha nagyon várna valamit vagy valakit. Majd hirtelen megcsörren a telefon, Andit nem más hívja, mint Zsidró.

„Na vége, szia szívem, hol vagy? Még el sem indultál?” – kérdezi hüledezve kedvesét a műsorvezető, majd emlékezteti, hogy hamarosan itt vannak a vendégek. Ezt követően közli vele, hogy egy forgatásra való gönce nincs és a haja is szörnyű, pedig Zsidró megígérte, hogy szuper frizurát varázsol neki.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Jó, hát ha nem jössz, akkor hívom a Hajast” – jelenti ki végül.

Az biztos, hogy a rajongók tetszését elnyerte a frappáns videó, már csak azért is, mert nagyon sokan örülnek annak, hogy ők ketten egymásra találtak.

És ezeket olvastad már?