SZTÁR

Megjött a segítség: Ezt küldi a diákoknak Mága Zoltán a bajban

Mága Zoltán most is elsők között reagált a veszélyhelyzetben. A hegedűvirtuóz a nehéz sorsú diákoknak küld segítséget.
  • Szerző: Buister

Mága Zoltán közel kétmillió forintot áldozott magánvagyonából arra, hogy a nehezebb sorsú diákok is csatlakozni tudjanak a veszélyhelyzet miatt kialakított online oktatási rendszerhez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A zenész tisztában van vele, hogy a koronavírus-járvány idején is fontos, hogy ne sérüljön a diákok oktatáshoz való alapjoga, így 100 tabletet vásárolt, melyeket még ezen a héten eljuttat a rászorulókhoz.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Több száz rászoruló iskolás gyermeknek juttathatunk tabletet Örömmel tudatom Önökkel, hogy a mai napon megérkezett az irodámba az a 100 darab tablet, amelyt azért vásároltam, hogy segítséget nyújtsak azoknak a rászoruló gyermekeknek, akik a veszélyhelyzet miatt elrendelt digitális tanrendben nem tudnak részt venni az online oktatásban. Ez az én egyéni segítségem a jövő generációjának. Az informatikai eszközöket még ezen a héten lejuttatjuk a tanulókhoz segélyszervezetek és alapítványok segítségével. Örömmel tudatom azt is, hogy a kezdeményezésemhez csatlakozott Kiss-Rigó László püspök úr, aki már nem először segíti a rászorulókat célzó karitatív missziómat, Kozma Imre atya, aki szintén rendszeres segítője jótékonysági kezdeményezéseimnek, valamint Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész és Roby Lakatos világhírű hegedűművész barátom, így hamarosan az én mostani száz darabomon túl több száz tablettel tudjuk segíteni a rászoruló, tanulni akaró gyermekeket. Vigyázzanak magukra, Isten áldja Önöket! #magazoltan #zoltanmaga #zoltanmagaofficial #covid_19 #helpeachother #nextgeneration #hungarianartist #hungary #information #important #safetyfirst #people #together #health #help #saveyourlife #stayhome #stayathome #weareinthistogether #maradjotthon @robylakatos.violin

Zoltán Mága Official @ (@zoltanmagaofficial) által megosztott bejegyzés,

Újabb szép gesztus...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?