HŰHA

Durva videó: Utcai balhéba került az RTL sztárja, megverték az énekest

Manuel ugyan egy interjúban beismerte, hogy kamaszként elkapták miközben füves cigit szívott a barátaival, amikor rossz társaságba keveredett. De arról nem szólt a fáma, hogy még idén nyáron is kísértette a múltja.
  • Szerző: Buster

Bár az X Faktor fiatal rappere nemrég bűnbánó vallomásban mondta el az RTL klub kameráinak, hogy 17 éves korában rossz társaságba keveredett és nem csak menhelyről lopott barátaival, de füvezett is.

Fotó: youtube

Pedig egy a neten keringő videó tanúsága szerint pár hónappal ezelőtt keveredett kisebb utcai balhéba.

Fotó: X Faktor

Persze megeshetne, hogy a videó egy korábbi nyáron készült, de feltehetően ez nem így van, hiszen a nyár eleji válogatóra még hosszú raszta frizurával érkezett, aminek a táborra már nyoma sem volt. Csakúgy, mint ezen a videón, melyen fiatalok egy csoportja próbál tőle feltehetően valamit megszerezni...

„Adj egy kicsit belőle, legalább egy cigire” – hangzik el a fiatal srác felszólítása a videóban. Hogy pontosan mire gondol, az nem derül ki a felvételből...

Manuel ellenkezik, miután az egyik srác hátulról megrúgja, majd egy másik ököllel arcon üti a fiatal rappert.

Igaz, könnyen lehet, hogy az eset még a Noé Állatotthon kifosztása előtti időkben készült, de így is hűen példázza, milyen körökben is mozgott a mára elvileg jó útra tért fiú.

És ezeket olvastad már?