LELKIZŐ

Maradandó lelki sérülések gyötrik Gáspár Beát és Virágot

Egy évvel a baleset után is rémálmok gyötrik Bea asszonyt és lánya sem képes feldolgozni az átélt traumát.
  • Szerző: Buster

Gáspár Beában nem csitulnak az indulatok, miután a bíróság elítélte őt abban a tavalyi autóbalesetben, melynek során egy Suzuki sofőrje szembe haladva a forgalommal, autójába hajtott. Bea asszonyt ugyanis nem csak hatalmas anyagi kár érte, de maradandó lelki sérüléseket okozott benne a halálközeli élmény, csakúgy mint kisebbik lányában, Virágban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Egy évvel ezelőttig nem voltak alvásproblémáim, de a baleset óta nem merek elaludni, mert álmomban látom, ahogy az az autó szembe jön velem és...” kezdte lapunknak a híresség, aki kitért arra is, hogy Virág életét is súlyosan befolyásolta a baleset.

„Virág ott ült velem az autóban és ő sem képes elfelejteni az átélteket. Nem sokkal a baleset után kezdte a KRESZ tanulását, de eddig nem sikerült levizsgáznia. Amikor rákérdeztem, miért nem megy ez neki, közölte, hogy retteg attól, hogy a volánhoz kell ülnie, ezért bukik meg folyton. Régen minden vágy a volt, hogy jogosítványa legyen, de ma már fél autóba ülni” - fakadt ki Gáspár Bea, aki ezért is szeretné, ha kúria is tárgyalná az ügyet, és a vétkes sofőrt elmarasztalnák.

És ezeket olvastad már?