LELKIZŐ

Retteg a kórházban szüléstől a magyar énekes párja

Márkó és Kata egy sokakat érintő problémával szembesültek, hiszen sok terhes nőben ébredt félelem a koronavírus-járvány miatt. Ők vajon hogy döntenek?
  • Szerző: Buster

A TV2 új „karanténrealityjének„ sztárja nem kis dilemma előtt áll, hiszen kedvese várandós és alig egy hónap múlva meg is érkezik első gyermekük. A pár most azon tanakodik, hogy a koronavírus-világjárvány idején az otthon, vagy a kórházban szülés-e a helyes döntés. A The KOLIN frontembere eleinte jó ötletnek tartotta, hogy szerelme otthon adjon életet a picinek, de a jelen helyzetben már megváltoztatta véleményét.

Fotó: TV2

„Először én voltam az, aki felvetettem az otthon szülést, de kicsit úgy éreztem, hogy más testével „verem a csalánt”, mert nem én leszek az, aki kockáztatja a testi épségét. Én az vagyok, aki az első sorból nézem… Kata mereven el is utasította ezt a lehetőséget, de aztán jött ez a koronavírus-helyzet és fenekestül forgatta fel az elképzeléseit a szülésről”

- mondja Linczényi Márkó a #maradjotthon kedd esti adásában, aki mostanra már hajlana arra, hogy Kata egy kórházban adjon életet gyermeküknek. A kismama azonban retteg és eltökélte, hogy semmiképpen nem vállalja annak a kockázatát, hogy egy kórházi szobában kerüljön karanténba élete legszebb pillanatai után. Hogy Kata és Márkó hogyan kezelik ezt a helyzetet, az kiderül a ma este 19:30-kor a TV2 képernyőjén.

A műsort 13 epizódon keresztül láthatják majd a nézők.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?